ממשיך בין הקורות של ירמיהו חולון
נערים ב' ארצית דרום: תום זמיר (2010) שוערה של ירמיהו חולון חתם לעונה נוספת במועדון החולוני שעובר מתיחת פנים

מחלקת הנוער של ירמיהו חולון עוברת הקיץ מתיחת פנים מקצועית עם הצטרפותו של רועי לוי כמנהל החטיבה הבוגרת וכמנהל מקצועי של האגודה המשותפת של עוצמה וירמיהו חולון, כאשר חיים בנבנישתי מונה למנהל המקצועי של החטיבה הצעירה.

בנוסף, איציק קורקוס מונה כסקאוט ראשי של האגודה, אחראי על תחום ההעברות, ההשאלות, סגירת תנאים מול שחקנים, וכן אחראי על הקשר עם קבוצות הבוגרים.
כחלק מהמדיניות של חולון להשאיר שחקנים טובים במועדון ולפתח אותם, החולונים הצליחו השבוע לבצע החתמה חשובה כאשר השוער תום זמיר שהגיע בקיץ הקודם לירמיהו חולון מסקציה נס ציונה, שקיבל הצעות לא מעטות ממועדונים אחרים, סיכם לעונה נוספת בירמיהו חולון שתשחק העונה בנערים ב’ ארצית דרום.
תמיר מסר לאתר ג’וניורליג תגובה לאחר החתימה: “אני שמח להמשיך במועדון שהוא בית חם בשבילי ונותן לי מעטפת מקצועית טובה”.

תום זמיר? כמה שילמו לכם לכתוב כתבה על שוער שלקחו לו הרכב בנס ציונה אחרי זה לקחו לו הרכב בראשון
אתם כותבים לפי גובה או כישרון
יש הרבה יותר מעניינים
בקו השער בליגה הזאת
בהצלחה תום ילד טוב ראינו אותו השנה בחולון חולק את הרכב השער שבוע שבוע עם השוער לוזון
מקווה שהוא אכן יעלה את הרמה בחולון בעיקבות הכתבה.
אם החליטו לכתוב עליו יש לזה סיבה.
ילד אלוף שמשקיע ועובד קשה די למרמור.
אם החליטו לכתוב עליו יש לזה סיבה.
ילד אלוף שמשקיע ועובד קשה די למרמור.
אחלה שוער תום תמשיך לקנא גבר
היידה ירמיהו