הדרבי של הפועל חיפה, מכבי פ"ת עלתה לאחר דרמת פנדלים

גביע נערים ג': האדומים מהכרמל הכריעו את נוה יוסף והקדישו את הניצחון לזכרו של סרן אליאב צפלמוס הי"ד. במפגש נוסף על טהרת ליגת העל, הפועל כפ"ס ומכבי פ"ת סיפקו משחק רב־תהפוכות שהוכרע מהנקודה הלבנה.

אחרי דרמת ענק – מכבי פ"ת חוגגת עלייה לשלב הבא בגביע המדינה (יח"צ)

הסיבוב השני בגביע המדינה לשנתון נערים ג׳ זימן לנו השבת שני מפגשים על טהרת ליגת העל. בדרבי החיפאי אירחה נוה יוסף, נועלת הטבלה, את הפועל חיפה ממרכז הטבלה, בעוד הפועל כפ"ס פגשה בביתה את מכבי פ"ת למאבק על הכרטיס לשלב הבא.

הפועל חיפה פתחה היטב את הדרבי וכבר לאחר שתי דקות עלתה ליתרון. אליה איטח חטף כדור בחצי המגרש של היריבה ושלח כדור עומק לחלמי שדאפנה, שסיים בבעיטה לחיבורים וקבע 0:1 מוקדם לאורחים.

היתרון נשמר עד לדקות הסיום, ופחות מעשר דקות לפני השריקה האחרונה הצליחו האדומים להכפיל אותו. אלדר עמר עבר שחקן באגף ימין והעביר כדור לרחבה, שם היה איתי אוחיון שסיים ברשת וקבע את תוצאת המשחק, 0:2 להפועל חיפה.

שחקני הפועל חיפה הקדישו את הניצחון לזכרו של החייל סרן אליאב צפלמוס הי"ד, שנפל החודש בלבנון.

הדרמה הגדולה התרחשה בכפר סבא, שם המארחים ירדו להפסקה ביתרון מבטיח של 0:2 על מכבי פ"ת. אלא שבמחצית השנייה החילופים של רון בוארון, מאמן האורחים, שינו את פני המשחק. באמצע המחצית כבשו המלאבסים שני שערים בתוך פחות מחמש דקות ומחקו את הפיגור.

מכבי פ"ת לא הסתפקה בשוויון והשלימה מהפך בדרך ליתרון 2:3, אך גם שחקני כפר סבא סירבו לוותר. המארחים מצאו את שער השוויון, קבעו 3:3 ושלחו את ההתמודדות להארכה.

בהארכה לא נכבשו שערים, וההכרעה עברה לדו־קרב מהנקודה הלבנה. כפר סבא החמיצה את הבעיטה השלישית שלה, ומנגד מכבי פ"ת שמרה על מאזן מושלם עם חמש בעיטות מוצלחות מחמש. בתום משחק רב־תהפוכות חגגו המלאבסים את העלייה לשלב הבא, בעוד המארחים נותרו עם האכזבה לאחר שכבר החזיקו ביתרון של שני שערים.

תוצאות גביע המדינה שנתון נערים ג'

קרא עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button