מעלות תרשיחא שומרת על המאזן המושלם

נערים א' צפון: מעלות תרשיחא גברה על בני ממבע ורשמה ניצחון שלישי ברציפות מפתיחת העונה. המאמן אלירן לוי מכוון לצמרת, אך מדגיש כי מוקדם לסמן את המועמדות לאליפות.

נערים א' של מעלות תרשיחא שומרים על מאזן מושלם (יח"צ)

אחרי שני ניצחונות משכנעים בשני מחזורי הפתיחה, אירחה מעלות תרשיחא את בני ממבע במסגרת המחזור השלישי בליגת נערים א' צפון, במטרה להמשיך את פתיחת העונה המוצלחת.

המארחת שלטה לאורך המשחק, אך נאלצה להמתין עד לעשר הדקות האחרונות של המחצית הראשונה כדי למצוא את הרשת. שני שערים מהירים של הקפטן גיא אליהו ושל יהונתן לסרי העניקו למעלות יתרון כפול לקראת ההפסקה.

במחצית השנייה בלט אורי שטרית, המצטיין במגרש, שהוסיף צמד אישי. בין שני שעריו הצליחה גם בני ממבע לכבוש פעמיים, אך מעלות שמרה על היתרון ובסיום חגגה ניצחון 2:4.

היה זה ניצחונה השלישי ברציפות של מעלות תרשיחא, שנותרה עם מאזן מושלם לצד מ.ס שפרעם ומכבי נוג'ידאת, שגם הן ניצחו בכל שלושת מחזורי הפתיחה.

אלירן לוי, מאמן מעלות תרשיחא, התייחס למטרות הקבוצה ולמאבק הצפוי בצמרת: "המטרה היא להיות בצמרת הליגה, לשמור על הרצף הקיים ולכוון כמה שיותר גבוה. יש לנו את הסגל, הכלים והיכולת, לצד התנאים שהמועדון העמיד לרשותנו. לדעתי, הרבה קבוצות התחזקו העונה, כפי שראינו גם במשחק מול בני ממבע, שאותה ניצחנו פעמיים בעונה שעברה.

מוקדם מדי לקבוע מי תתמודד על האליפות, בטח במחזור השלישי. צפויה לנו עונה מאתגרת, אבל אני בטוח שנפיק את המקסימום מהסגל".

קרא עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button