נערים א': לקראת רמה"ש – נס ציונה

באחד מהמשחקים המסקרנים של המחזור הרביעי בליגת נערים א' ארצית דרום, תארח הפועל ניר רמת השרון אשר נמצאת ערב המחזור עם מאזן מושלם של שלושה ניצחונות, את קבוצת סקציה נס ציונה שפתחה היטב את העונה ובאמתחתה 6 נקודות. שוחחנו עם מאמני שתי הקבוצות ערב המשחק המסקרן בין הקבוצות.

 עמית ארצי ולירן שמש המאמנים של רמה"ש וסקציה נס ציונה ערב המשחק בינהם (שי צימרמן)

עמית ארצי מאמנה של הפועל ניר רמת השרון,
שיחקתם כבר מול שתיים מהיריבות שלכם על כרטיס העלייה, הפועל ר"ג והפועל קטמון ואתם עד כה עם מאזן מושלם של שלושה ניצחונות. ממה את שבע רצון עד כה וממה פחות?
"חשוב לציין שגם הפועל פ"ת ומכבי יפו ירוצו חזק בצמרת, לשתי הקבוצות יש מאמנים טובים ומנוסים. אני עד עכשיו מרוצה רק מקצב צבירת הנקודות אך לא מרוצה מהיכולת שלנו"

עמית ארצי – מרוצה מקצב צבירת הנקודות אך לא מהיכולת (שי צימרמן)

אתם עכשיו בסבב של ארבעה משחקים בעשרה ימים. איך נערכים לתקופה שכזאת? מה ההתאמות שאתה צריך לעשות?
"יש לנו במחלקה ובכלל בארץ את מאמן הכושר הטוב שיש היום במחלקות נוער, רונן וייס. אני סומך עליו מאוד. בנוסף אנחנו כרגע מורידים קצת עומס ומחלקים את הדקות בין השחקנים".

 הפועל ניר רמת השרון – מורידים מהעומס ומחלקים דקות משחק בין השחקנים (שי צימרמן)

אתם פוגשים בשבת את סקציה נס ציונה שמגיעה אחרי ניצחון על גדנ"ע ת"א. סקציה קבוצה שלא מרבה לספוג. איך יתפתח המשחק להערכתך, מה יחסי הכוחות?
"אני חושב שיהיה משחק קשה. כמו שציינת לנס ציונה יש הגנה טובה וקבוצה טובה מאוד, היתרון שלנו שזה אצלנו בבית. חשוב מאוד שנשפר את היכולת שלנו כבר בשבת הקרובה".

מנגד, לירן שמש מאמנה של סקציה נס ציונה,
אתם עם פתיחת עונה של 6 נקודות מתוך 9 אפשריות, האם אתם מרוצים מהפתיחה של העונה?
"עשינו הכנה טובה וקיווינו לקחת כמה שיותר נקודות בפתיחת העונה, בטח במשחקי הבית שיתנו לנו ביטחון ואמונה להמשך הדרך"

מתוך ארבעת המשחקים הבאים שלכם אתם פוגשים שלוש מאריות הליגה – רמת השרון, קטמון והפועל ר"ג. בתווך יש לכם את בני רהט. כמה נקודות להערכתך תשיגו בארבעת המשחקים הקרובים?
"ללא ספק אנחנו יוצאים לסדרה לא פשוטה של משחקים מול הקבוצות האיכותיות בליגה, אך לא נוותר מראש, זה לא מה שאני מקנה לשחקנים שלי ונגיע לכל משחק על מנת לנצח".

סקציה נס ציונה – ירצו להמשיך בפתיחת העונה הטובה שלהם (שי צימרמן)

אתם פוגשים בשבת את האחת הקבוצות הטובות ביותר בליגה אם לא הטובה ביותר. מה צריך לעשות כדי לחזור משום עם משהו?
"פגשנו כבר את רמת השרון במשחקי ההכנה, לאור העונה האחרונה שלהם בליגה הבכירה, היא ללא ספק הטוענת לכתר ובצדק רב. מדובר בקבוצה איכותית מאוד ומאומנת, עם סגל חזק מאוד. אבל כפי שאמרתי בהתחלה, נעשה הכנה ונשתדל להגיע הכי מוכנים שאפשר לאתגר, שיהיה בהצלחה"

לירן שמש – נגיע הכי מוכנים שאפשר למשחק (שי צימרמן)
קרא עוד

One Comment

Back to top button