מכבי ת״א ממשיכה לנצח גם ברמת גן
נערים ג' מרכז: מכבי ת״א התארחה היום (שבת) אצל הפועל ר״ג, לקרב צמרת ראשון בליגת מרכז בנערים ג׳, שתי הקבוצות הגיעו כאשר שתיהן עדיין ללא שער חובה, מי יצאה המחייכת? כל זאת ועוד בכתבה שלפניכם.

המחזור ה-3 בליגת נערים ג׳ מרכז יצא לדרך, והוא זימן לנו קרב צמרת רותח בין הפועל ר״ג ומכבי תל אביב. שתי הקבוצות מגיעות עם ביטחון למשחק בר״ג כששתיהן אחרי שתי ניצחונות בשני מחזורי הפתיחה של הליגה.
הקבוצה המארחת מר״ג הגיעה אחרי 2 ניצחונות וללא שער חובה, 2-0 מול בית"ר ירושלים ו 5-0 נגד הפועל רעננה, כשהיא רוצה להמשיך ברצף המעולה שלה גם מול זוכת גביע המדינה מכבי ת״א.
אם האדומים הרשימו בתחילת העונה שלהם אז הצהובים אף יותר, מכבי ת״א הגיעה למשחק החוץ הקשה ברמת גן במאזן 10-0 בשני משחקיה הראשונים של העונה, כאשר מלך השערים שלה עילאי בן סימון כבר עומד על 6 כיבושים מתוך העשרה, במחזור הראשון הקבוצה רשמה ניצחון 4-0 מרשים מול בני יהודה ואז ניצחון נוסף משכנע 6-0 נגד אדומים אשדוד.

המשחק ברמת גן יצא לדרך ומכבי ת״א פתחה את המשחק בדיוק כפי שפתחה את העונה, בסערה. הצהובים השתלטו על המשחק וכבר אחרי דקות ספורות ל 1-0 מוקדם משער של עידו חיות, שכובש את שערו השני העונה. הצהובים ביתרון מוקדם ושער חובה ראשון לחובתה של הפועל ר״ג.
מכבי ת״א המשיכה ולא עצרה וכבר אחרי 15 דקות מהפתיחה היא הכפילה את היתרון שלה ועלתה ל2-0, אחרי מהלך שהוביל עילאי בן סימון המוכשר, שבסופו של דבר הסתיים בשער של מתן זיזוב וקבע את תוצאת המחצית- 2-0 לזכות הצהובים.

במחצית השנייה הצהובים רצו להמשיך במומנטום החיובי שלהם, וזה בדיוק מה שהם עשו כאשר לירוי אברבייה לאחר עשר דקות בתוך המחצית השניה, הצטרף לחגיגה וכבש את השלישי לזכותה של מכבי ת״א שנראית בדרך הבטוחה לניצחון שלישי ברצף.
מכבי ת״א המשיכה לגלות יכולת גבוהה במשחק החוץ הזה והיא גם מצאה את השער בפעם הרביעית להיום משער של זיו מטרני שקבע 4-0 לצהובים.

הפועל ר״ג הצליחה לצמק את התוצאה ל4-1 משער של יהלי גל אבל זה לא הספיק לה, ותוצאת הסיום 4-1 למכבי ת״א, שעולה לפסגת טבלת ליגת מרכז עם מאזן מושלם.
בשבוע הבא התל אביבים יפגשו בחוץ את נוף הגליל2 למשחק במסגרת הסיבוב השני בגביע המדינה, בעוד הרמת-גנים ינסו להתנחם בניצחון על עוספיא בדרך לסיבוב הבא.
לטבלת נערים ג' מרכז >> https://bit.ly/3wYQPWQ
לא ציינתי שאיגוד השופטים דאג לשלוח את השופטת הכי טובה באיגוד. נתנה תצוגת שיפוט שלא השאירה אף אחד אדיש. חבל שבחרו לשים אותה קוונית ולא שופטת אמצע. עשרים הנפות דגל ואפס טעויות. אני עדיין בהלם שהקהל מחא לה כפיים למרות שידוע שהקהל אוהב אותה לא ברור מה היא עושה בליגות האלה אלופת עולם
הבלונדה? חושב קוראים לה אזרד השופטת הכי טובה בארץ נקודה פשוט אין לה קומבינות