עולה לירושלים
נערים א' על: שלושה שבועות טרם סגירת מועד ההעברות, מצרף מועדון הכדורגל בית"ר ירושלים את בן פרץ בלמה של הפועל חדרה לשורות המועדון, בירושלים מקווים שיוסיף כוח במאבקי ההישרדות הצפויים.

תבשיל ארוך הגיע השבוע אל סיומו בשעה שבן פרץ בלמה ומי שהיה קפטן קבוצת הפועל חדרה הצטרף ונחת בבית וגן.
פתיחת העונה המתלתלת והלא יציבה בבית"ר הבליטה צורך בחיזוקים וכפי שמעיד מנהל החטיבה הצעירה חיים בנדה: "אנחנו מבצעים שורה של פעולות ארגוניות ומקצועיות כדי לקדם בסופו של דבר שחקנים שיוכלו להוות בסיס ותשתית עתידית למועדון. בית"ר זה מועדון חם ששחקנים רבים רוצים לשחק לצד סימלו.

לגבי הצירוף של בן פרץ עקבנו אחריו מאז תחילת העונה הוא שחקן מוכשר מהיר וחזק שיוכל להביא את תרומתו, הוא מאוד חיובי והתאקלם במהירות בקרב חבריו לקבוצה. אני מעריך שכבר בשבת הקרובה הוא יערוך את הופעת הבכורה שלו. הפעולה בצירופו היא חלק מתוכנית של שחקנים מוכשרים שינחתו במחלקת הנוער של בית"ר ויתפתחו לצד שחקני הבית שלנו".

עבור פרץ המעבר לירושלים הוא הגשמת חלום אישי השבוע התייחס: "הבית והשכונה שלי כולם אוהדי בית"ר שרופים. אי אפשר להסביר את התחושה וההתרגשות להיכנס לאימון בבית וגן, זה אחד מהדברים הטובים שקרו לי בחיים ואני כבר מצפה להיות במשחק הבכורה.

מי שממנו שואב פרץ השראה ענקית הוא בלמה של הקבוצה הבוגרת של בית"ר אוראל דגני אני מאחל לעצמי לעשות קריירה כמו שלו ברמה האישית והקבוצתית. המטרה והחלום היא להגיע לבוגרים ולייצג את המועדון מול הקהל בטדי ובכלל".