זה ברגליים שלהם

נוער לאומית דרום: בני יהודה ת״א נצחה היום את הפועל הוד השרון 2-1 במשחק חוץ חשוב בדרך אל האליפות. רום סרוסי והקפטן רונן גרדשוב כבשו לטובת הזהובים, עידו חלמיש עם ריצה של שלושים מטרים הצליח להשוות למארחת, אך זה לא הספיק מול מוליכת הטבלה. והאם במחזור הבא נקבל תמונה כמעט סופית של אלופה או שנראה החלפת משמרות בצמרת.

רונן גרדשוב מימין ורום סרוסי – הכובשים לזכות בני יהודה (ניר שבתאי)

בני יהודה ת״א, התארחה היום אצל הפועל הוד השרון ואספה שלוש נקודות חשובות בדרך אל הצלחת.

במהלך המשחק היום, אחרי שסרוסי כבש ראשון לטובת התל אביבים, ועידו חלמיש השווה לאחר בישול גדול של יהלי מרציאנו, שחקני האורחת לא נשברו והצליחו לנצח את המשחק  עם שער ניצחון בדקה ה-93 למרות הלחץ.

בבני יהודה ידעו כי אסור לאבד נקודות במרוץ, ושאיבוד נקודות היום יהיה סיכוי טוב לאיבוד המקום הראשון, שהם חמישה מחזורים בלבד לסיום העונה. מחר (ראשון) תשחק הפועל י-ם, מהמקום השני, ותארח את נועלת הטבלה במשחק בית שעל הנייר יביא לה את שלושת הנקודות.

במידה והפועל י-ם תשיג את הנקודות, הפער ביניהן יעמוד על נקודה אחת בלבד. הנקודה הזו הולכת להיות יותר מנקודה תמימה, במחזור הבא, בני יהודה ת״א תארח את הפועל י-ם למשחק שככל הנראה בסיום הליגה נבין שזהו היה משחק האליפות.

לפרטים נוספים לחצו על הבאנר!!!

המוליכה שמחזיקה במאזן הטוב בליגה, 15 ניצחונות, חמישה תוצאות תיקו, והפסד אחד מפתיע אי שם במחזור ה-13 למכבי יבנה, שהיום ממוקמת במקום ה-12 בצמוד לקו האדום אך מעליו. המאזן הזה הביא אותה לצבור 50 נקודות מ-63 אפשריות עד כה. בנוסף, בני יהודה ת״א מובילה את טבלת שערי הזכות עם 62 שערים, ובמקום השני בשערי החובה עם 15.

בהמשך לנושא השערים,  בני יהודה מחזיקה בארבעה שחקנים שכבשו חמישה שערים ומעלה, ועוד שלושה עם ארבעה כיבושים כל אחד, וזוהי רק צמרת רשימת הכבושים שלה. בבני יהודה כבשו העונה 17 שחקנים שונים, דבר שקשה לראות מקבוצות אחרות. נתונים אלה הם עוד הוכחה שמצאו בקבוצה את המתכון הנכון לאליפות השנה.

משה שפירא מאמנה של בני יהודה סיכם את הניצחון הדרמטי על הוד השרון: "עלינו מהשנייה הראשונה בטירוף, אחד המשחקים הטובים שלנו, רואים שהקבוצה מחוברת, יש אנרגיות טובות במועדון, אצל השחקנים ובצוות המקצועי. אני מאמין ומקווה מאוד שגם בסוף העונה נחגוג כמו שחגגנו היום בדקה ה-95 שנשמעה השריקה האחרונה.

אנחנו קבלים תמיכה אין סופית משרון אביטן המנהל המקצועי, והשיתוף פעולה הזה מוכיח את עצמו כל העונה"

שפירא ואביטן – שיתוף פעולה שמוכיח את עצמו (ניר שבתאי)

שפירא נשאל איך הוא מתכונן ביחד עם הקבוצה למשחק צמרת כל כך חשוב במחזור הבא שמביא איתו הרבה לחץ? ״אנחנו מתכוננים לכל משחק מתחילת השנה כמו משחק עונה כמובן שהמשחק הקרוב הוא משמעותי ממש, לפתוח עוד פער. ובמידה וגם נצליח לנצח, זה יקרב אותנו ממש למטרה הסופית שזה לעלות ליגה. למשחק נגד הפועל י-ם, השחקנים מגיעים לבד בידיעה כמה המשחק הזה חשוב. אני מאוד סומך על השחקנים שידעו להביא את ההוראות שלנו למשחק. יש לנו חבורה עם פוטנציאל גדול להגיע לרמות הגבוהות. הם יודעים ורוצים יותר מהכל להחזיר את קבוצת הנוער של בני יהודה לליגת העל, מקווה שגם נצליח להשיג את המטרה כולנו ביחד״

לפרסום באתר ג'וניורליג – לחצו על הבאנר!!!

מחכה לנו מחזור מותח במיוחד, ועוד שאחריו יפגשו בני יהודה גם את הפועל פ״ת, השלישית בטבלה, שהפסידה היום 2-1 לסקציה נס ציונה ואיבדה נקודות חשובות בצמרת. אבל האחריות הגדולה היא על שחקניה של בני יהודה, זה ברגליים שלהם.

לטבלת נוער לאומית דרום   >>   https://bit.ly/3PCtwZj

קרא עוד
Back to top button