חילוף שהציל מהפסד
נבחרת הנערים: לאחר פתיחה בלארוסית ברבע השעה הראשונה, לוטם אסרס צימק את התוצאה וחילוף בתזמון משמעותי של גדי ברומר מנע הפסד, הפנים למשחק המכריע מול סרביה.

המחזור השני בשלב העילית מפגיש לנו את נבחרת הנערים של ישראל שמתמודדת מול בלארוס. הכחולים לבנים מגיעים למשחק לאחר תיקו נגד בוסניה, ואילו המקבילה מבלארוס לאחר ניצחון דרמטי על סרביה, שכאמור תפגוש את ישראל במחזור השלישי והקובע.
אלו הם 11 הפותחים שהציב המאמן הלאומי, שביצע ארבעה שינויים מהמשחק מול הבוסנים:
לירן דיין, נועם שוורץ, איתי מלמה, ליאם עצמי, דניאל טישלר, עמית קרדי, עידו עולי, לוטם אסרס, לירן חזן, כארם זועבי ויובל רנון.
ההתמודדות נפתחה ברגל שמאל עבור ישראל, כשכבר בדקה השמינית בלארוס עולה ליתרון של 0-1, מה שמציב אותה כעת זמנית עם שש נקודות. הנבחרת שמוליכה את הבית לא עצרה וכבר בחלוף חמש דקות היתרון הוכפל, וישראל מוצאת את עצמה בסיטואציה לא פשוטה בכלל.

השחקנים של גדי ברומר ידעו שהם חייבים שער מצמק כמה שיותר מהר כדי לחזור לעניינים, ובדקה ה-29 נועם שוורץ ממכבי ת"א, שרשם משחק מצויין, החל במהלך ומסר ליובל רנון, שגרירינו בגרמניה, מצא את לוטם אסרס, וקשרה של מ.ס אשדוד ממשיך בהתקדמות הגדולה שלו עם שער במדי נבחרת 2006, 1-2, המשחק נפתח מחדש.
עד לסיום המחצית הראשונה כל נבחרת ניסתה להשיג שער נוסף, אך ללא הצלחה, כשתוצאת סיום המחצית הראשונה עומדת על 1-2 לזכות הבלארוסים, כשנבחרת ישראל תנסה לחזור מהקבר במחצית השנייה.

כבר בפתיחת המחצית השנייה גדי ברומר זיעזע את השורות בהתקפה, כשכארם זועבי פינה את מקומו לסייד אבו פרחי, כובש השער במשחק הראשון. גם לירן חזן פינה את מקומו ליובל כפיר על מנת להכניס דם חדש בהתקפה הישראלית, שחייבת להבקיע שני שערים בחצי השעה שנותרה.

ואכן, סייד אבו פרחי נכנס יפה למשחק ואף בעט לכיוון השער, אך בעיטתו נהדפה בידי השוער הבלארוסי, שעדיין מחזיק ביתרון עם נבחרתו.

שבע דקות לסיום, לאחר לחץ של הבחורים בכחול לבן, שער השוויון המיוחל הגיע כאשר יובל כפיר המחליף הגביה כדור קרן וסייד אבו פרחי כבש את שערו השני בקמפיין, שער תוצרת המחליפים של מכבי ת"א.
למרות הקאמבק המרשים, ישראל נפרדת ממקבילתה הבלארוסית בתיקו 2-2, מה שאומר שישראל חייבת לנצח את סרביה בשביל לעלות לטורניר הגמר כשהיא ממוקמת עם שתי נקודות, אחת פחות מסרביה השנייה.
אתר ג'וניורליג מחזיק אצבעות לגדי ברומר ושחקניו לקראת המשחק המכריע מול סרביה- תנו הכל, מאמינים בכם, אל אל ישראל!