פ"ת נוגעת בצלחת, רעננה מגלה ספורטיביות

נוער על: בעוד קבוצות התחתית אוגרות נקודות מול קבוצות החלק העליון של הטבלה, הפועל רעננה לאחר משחק דרמטי מנצחת את רמת השרון, מכבי פ"ת תניף צלחת במחזור הבא.

נוער על: מכבי פ"ת מרחק נגיעה מצלחת אליפות (עמית ששה)

קבוצת הנוער הנהדרת של מכבי פ"ת שגילתה עליונות לאורך העונה כולה קרובה מתמיד לצלחת האליפות, 5 שנים לאחר האליפות ההיסטורית (עונת 2018/19) קבוצתו של תמיר לוזון תוכל לחגוג את חגיגות האליפות במשחקה הבא, בבית מול הפועל ב"ש, זאת לאחר שהיום (שבת) הקבוצה ניצחה בחוץ את הפועל ראשל"צ משער של איתמר משרקי שכובש זה משחק שלישי ברציפות.

מכבי פ"ת עם פער של 18 נקודות ויחס שערים עדיף על בני סכנין שמרוחקת ממנה מרחק 18 נקודות. כך שכולם ערוכים להנפת הצלחת במחזור הבא.

מי שממשיכה בעונה החלומית שלה, עם חלק אחורי קשוח וחלוץ ניגרי אימתני זו בני סכנין שניצחה באמצע השבוע בנס ציונה את מכבי ת"א 3:2 עם צמד גודוין, שגם כבש צמד מול המכבים בגביע.

סכנין שכבשה את המקום השני בליגת העל לאחר הפסדה של מכבי חיפה באשדוד, משער של עידן פרץ במחצית הראשונה, כבר עם הראש למשחק חצי הגמר מול הפועל רעננה.

לפרטים נוספים והרשמה – לחצו!!!

אם בהפועל רעננה עסקינן, שאפו לחבורה של דני בונדר שגילתה נחישות וספורטיביות במשחק החוץ מול הפועל רמה"ש הנאבקת על הישרדותה בליגת העל.

רמת השרון המארחת שהייתה זקוקה נואשות לנקודות היום, אחרי הניצחון של ב"ש ביום שישי על מכבי נתניה מצמרת ליגת העל, כיאה למצבה בטבלה פתחה את המשחק בלחץ מטורף על שער רעננה וכעבור 5 דקות זכתה לפנדל, אותו עצר באלגנטיות שוער רעננה, רוי שדו, מרגלי החלוץ הארי ימבה.

רוי שדו עוצר נפלא את הפנדל של רמה"ש

רמת השרון המשיכה ללחוץ על שערה של רעננה ואופיר גודוסוי עם פריצה סוחפת מימין כבש את הראשון. 1-0 מחצית.

המחצית השנייה נפתחה אף היא בלחץ מקומי והפעם עומר פרוכטמן פרץ מצד שמאל והכניס כדור רוחב לתיבת החמש אך מגן רעננה רפאל לוי כבש שער עצמי אומלל 0-2 לרמת השרון.

שני המחליפים עמית בן קיש ורואי יצחק עם הבעלים אשר אלון (אתר ג'וניורליג)

דני בונדר הגיב בחילוף כפול כשהכניס את החלוץ המוכשר עמית בן קיש והקשר/כנף רואי יצחק ועבר לשחק בקו 4 בהגנה. רעננה לא ויתרה וכדור רוחב מצד שמאל שנכנס לרחבה מצא דווקא את ראשו של המגן נועם אגמון שכבש שער עצמי לזכות רעננה 1-2.

הלחץ של חלוצי רעננה על שער רמת השרון עשה את שלו ורעננה זכתה לבעיטת עונשין מ-11 מטרים אחרי טעות לא מחויבת של ההגנה, אותו תרגם צור רחמיאן לשער השוויון 2-2.

לפרסום באתר ג'וניורליג – לחצו על הבאנר!!!

10 דקות לסיום המשחק צהוב שני לקשר האנרגטי של רמה"ש עידו גוואטה ואדום.

דווקא כשהיה נראה שרעננה ורמת השרון יהיו מרוצים מהתיקו, הגיעה קרן אחרונה מצד ימין לזכות האורחים, איתי ישי הבלם נגח עם כל הלב פנימה את שער הניצחון שהשלים את המהפך הדרמטי וסיבך את רמת השרון. רעננה מבחינתה רושמת 3 נקודות בטבלה ואנרגיות נפלאות לקראת חצי הגמר נגד מ.ס אשדוד בשבוע הבא.

ליצירת קשר – לחצו!!!

הפועל כפ"ס של אדם לם עם ניצחון יקר בוולפסון על הפועל ת"א מציב את הכפר-סבאים מרחק 4 נקודות מהפועל ב"ש ורמת השרון שנמצאות עם כמות זהה של נקודות במקום המוביל למבחנים.

אדם לם מאמן כפ"ס סיכם לאתר ג'וניורליג את הניצחון היקר: "כייף לנצח פעמיים בשנה את הפועל ת"א, זה מראה על איכות של קבוצה, אבל הקבוצה השנה סובלת מחוסר ניסיון ומאובדן נקודות דווקא מול הקבוצות שאיתנו במאבק, אני רוצה להאמין שעד סוף העונה זה ישתנה"

במשחק שנעל את משחקי המחזור ה-24 הפועל חדרה הלוהטת התארחה בשכונת התקווה אצל בני יהודה, אחרי כרבע שעה של משחק שחר מרק שוערה של חדרה עצר נהדר בעיטה מ-11 מטרים שנשרקה לזכות בני יהודה. במחצית השנייה חדרה כבר שלחה את הכדור לרשת של בני יהודה אך שופט המשחק שרק לנבדל וביטל את השער.

בסיום הקבוצות נפרדו בתיקו ללא שערים שמעניק לחדרה נקודה נוספת להמשך מאבק ההישרדות, כשהיא מרוחקת 3 נקודות מרמה"ש ובאר שבע.

לטבלת ליגת העל לנוער >> https://bit.ly/3qoAsmE

קרא עוד
Back to top button