ככה מתכוננים לעונה שבפתח

נוער ארצית צפון: אחרי ניצחונות על קבוצות נוער מליגת העל והליגה הלאומית, קבוצת הנוער של נהלל יזרעאל אשר נמצאת בימים אלו במחנה אימונים בבולגריה רוצה עליית ליגה שנייה ברציפות.

קבוצת הנוער של נהלל יזרעאל יצאה למחנה אימונים בבולגריה (נזיה סולטאן)

לאחר העונה הפנומנלית של החטיבה ההישגית בעונת 24-25, עם העפלה לליגות העל של נערים א' ונערים ב', הגעה עד למשחקי המבחן על ההעפלה לליגת העל עם נערים ג' ועליית ליגה של נערים ג'2 לארצית, קבוצת הנוער מעמק יזרעאל שזכתה אף היא באליפות והעפילה לליגה הארצית, נמצאת בעיצומן של ההכנות לפתיחת עונת 25-26.

הקבוצה תחת הדרכתו של המאמן רומי דוידוב הרשימה במשחקי האימון מול קבוצות מליגות בכירות יותר, כאשר בימים אלה, הקבוצה מלווה ב-4 אנשי צוות, יצאה למחנה אימונים בסופיה בולגריה.

בעמק יזרעאל מכוונים לליגה הלאומית לנוער (נזיה סולטאן)

"הגענו לבולגריה ביום שני, עד כה עובר מצוין. השחקנים מתאמנים בצורה אינטנסיבית בכדי שנתכונן לליגה בהתאם. בנוסף למחנה האימונים יש משמעות גדולה בנושא הגיבוש והחוויה שזה חשוב לא פחות.

במסגרת המחנה אנחנו מקיימים שני משחקי אימון נגד קבוצות בוגרים מקומיות כדי להכין את הקבוצה לרגע האמיתי" שיתף דוידוב את ג'וניורליג.

ההרכב של נהלל יזרעאל במשחק האימון מול קבוצת בוגרים בבולגריה (נזיה סולטאן)

לגבי ההכנה והמטרות של קבוצת הנוער לעונה שבפתח הוסיף רומי: "ההכנה של הקבוצה מדהימה, בסופו של דבר אנחנו מועדון שמטרתו לפתח שחקנים, השחקנים שלנו מקבלים את התנאים הטובים ביותר (חזיות GPS, כדורי ליגת העל, צוות רחב) וכל מה ששחקן צריך בכדי להצליח.

אין ספק שהתוצאות של ההתחלה מרשימות, לנצח את מכבי חיפה 2-1 בקצף, הפועל חיפה 3-1, ולסיים 0-0 בחדרה זה לא מובן מאליו. זה שיש הבדל בליגות לא אומר שיש פער גדול בקבוצות.

אנחנו יודעים מה אנחנו שווים ואנחנו משחקים שווה בשווה מול כולם. בקרוב העונה תפתח, אנחנו יודעים שליגה ארצית לא תהיה פשוטה וכל משחק יהיה מבחינתנו כמו גמר גביע, אבל בסופו של דבר אנחנו קבוצה מספיק חזקה לעשות את המוטל עלינו, יש ציפייה ורצון גדול מאוד להעפיל לליגה הלאומית. נעבוד קשה, נתכונן היטב ונוכיח על המגרש".

לפרטים נוספים לחצו על הבאנר!!

המועדון מעמק יזרעאל הדגיש כי אין ולא תהיה לו קבוצות בוגרים, ומכאן שכל היעוד של המועדון היא אך ורק לפתח שחקנים ולהוציא אותם בזמן הנכון למועדון הנכון עם חוזה בוגרים עתידי.

וכך עשו זאת השבוע, עם המעבר של נועם לוי למכבי ת"א לאחר שחתם על חוזה ל-3 שנים, שחקן שהיה שותף אשתקד להצלחה של נערים א' של נהלל יזרעאל שזכתה באליפות הליגה הארצית והעפילה לליגת העל.

נעם לוי ולצידו הבעלים שטראוס וגרופר (יח"צ)
לפרסום באתר ג'וניורליג – לחצו על הבאנר!!!
קרא עוד
Back to top button