כפר שלם גברה על הפועל ר"ג ועלתה לראש הטבלה

נוער לאומית דרום: שער בבעיטת עונשין של אושר אוסמו סידר לאורחים ניצחון 0:1 ושני ניצחונות רצופים בפתיחת העונה

הנוער של כפר שלם, ניצחון יקר על הפועל ר"ג (יח"צ)

לאחר שאתמול עמד על הקווים בניצחון קבוצת ילדים א' בגביע המדינה, הערב (שבת) יניב עופרי, המנהל המקצועי של כפר שלם, יחד עם עופר מיכאלוב, הדריכו את קבוצת הנוער במשחק חוץ מול הפועל רמת גן – קבוצה שסומנה כמועמדת בולטת לכתר האליפות ערב פתיחת העונה.

האורדונים הגיעו למשחק לאחר הפסד במחזור הפתיחה להוד השרון, בעוד כפר שלם פתחה את העונה עם ניצחון על מכבי יפו. כבר מהפתיחה נראו האורחים טוב יותר, והציגו מחצית ראשונה דומיננטית שהייתה יכולה להסתיים ביתרון גדול בהרבה אלמלא חוסר חדות בפעולה האחרונה.

לקראת ההפסקה הגיע השער המיוחל – בעיטת עונשין של אושר אוסמו פגעה בחומה וחדרה פנימה. במחצית השנייה ירדה כפר שלם מעט לאחור, אך שמרה על משחק הגנה מסודר ומנעה מהפועל ר"ג להגיע למצבים ממשיים.

בסיום חגגה כפר שלם ניצחון 0:1 חשוב, שהעלה אותה לראש הטבלה עם שני ניצחונות רצופים. עבור הפועל ר"ג מדובר בפתיחת עונה מאכזבת עם שני הפסדים רצופים – תוצאה רחוקה מהציפיות שהיו ממנה בתחילת הדרך.

תגובתו של יניב עופרי:
"זהו ניצחון גדול. במחצית הראשונה היינו עדיפים בצורה ברורה, והמשחק היה צריך להיגמר מוקדם בהפרש גדול יותר. בחלק השני קצת נלחצנו אחורה, אבל שמרנו על משחק הגנה מסודר והיריבה לא הצליחה להגיע למצבים. מגיע קרדיט גדול לשחקנים ולצוות המקצועי – הראו אופי, נחישות ומשמעת. חבורה של גברים."

לטבלת נוער לאומית דרום   >>   https://did.li/CVq6q

להשארת פרטים לחצו על הבאנר!!
קרא עוד

One Comment

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button