ילדים ב' דן – בית"ר נורדיה אלופה
קבוצת ילדים ב' של בית"ר נורדיה זכתה השבוע באליפות, מחזור אחד לסיום העונה. שגיא ישראל, מאמנה של בית"ר נורדיה, מסכם את עונת האליפות של קבוצתו כבר בעונתו הראשונה במועדון. לגבי העונה הבאה ציין ישראל: "מכוונים לליגת מרכז"

שגיא, ברכות על הזכייה באליפות. שנה ראשונה במועדון, קבוצה חדשה וכבר זכייה באליפות. איך התחושה?
"תודה רבה. הרגשה נהדרת, סיפוק עצום. זה בהחלט הישג נדיר, אשקר אם אומר שזה היה במבוא של העונה. הקבוצה הזו נבנתה והחלה את דרכה באמצע חודש יולי, הכל נעשה תוך כדי תנועה. ליהקנו בתחילה 17 שחקנים והגענו במחצית העונה לסגל של 25 שחקנים שכולם מגיעים לקו הסיום".
מה היו החוזקות שלכם העונה שהובילו לזכייה באליפות
"שמדברים על חוזקות מדברים על דרך, האליפות היא רק בונוס.
רתמתי לצידי את סאני בנימיני, איש תקשורת בעל יכולות ניהול וארגון יוצאי דופן. בנינו תוכנית מקצועית ומנהלתית, שלא הייתה מביישת קבוצות בוגרות גדולות. הקמנו מנגנון מעקב אדיר, אחרי הישגי והתנהגות השחקנים במוסדות החינוך. היה קשר מצוין ותומך מההורים והמורים, אשר הבינו מהר את השיטה ואת כוח ההשפעה של הקבוצה. הילדים הבינו עד מהרה שאין עילויים ומעמדות בקבוצה, האחווה והפירגון בקבוצה היו אדירים".

ומה הבדיל אתכם על כר הדשא?
"מדובר בתלכיד מצוין של שחקנים בעלי כישרון, תשוקה ובגרות, שיישמו את מה שהוטל עליהם תוך הבלטה של יכולת טכנית גבוהה. כל מי שצפה במשחקים שלנו, התרשם שהיכולת שמורה בדרך כלל לרמות גיל גבוהות יותר ומכאן הסיפוק הגדול".
אתה מאמן צעיר ומבטיח ובעל כריזמה. הגעת אחרי שנתיים מגבעת זאב, מה מצאת במחלקת הנוער של נורדיה?
"מצאתי מועדון ישר אשר חרט על דגלו דרך וערכים גבוהים. הוועד המנהל בנורדיה הם אנשים בעלי שם וצנועים המגיעים כולם מאהבה קנאית לסמל ולחינוך, נותנים מזמנם ומכספם לקדם את דרך המועדון כמו מומי דהאן, אלי דנון וירון שרפשטיין. אוסיף את המנהל המקצועי של מחלקות הנוער, מנו דהאן, שהביא ניסיון ותמיכה".

ההגרלה זימנה לכם במשחק הסיום מפגש מול בת ים היריבה שלכם על האליפות, אך הצלחתם להבטיח את האליפות שלכם משחק אחד לפני המפגש המסקרן
"נכון שבת ים הייתה היריבה היותר צמודה ואני לא נכנס ומוחל על מקרה לא ספורטיבי שנקשר אליהם, ניהלנו עימם שיחות פנימיות והחלטנו לשים את זה בצד. אבל לאורך כל הסיבוב השני זה היה תלוי בנו ועמדנו בעליונות במשימה ובדרך. אני חייב לציין שקבוצות כמו עירוני אור יהודה, בית"ר רמת גן, מכבי יפו, הפועל לוד השפיעו לטובה על הרמה של הליגה, וכל שאר הקבוצות התעלו ספורטיבית והציבו לנו אתגר ענק ובלתי מתפשר".

מה התוכניות לעונה הבאה?
"זה לא סוד שאנו מכוונים לליגת מרכז כדי ליצור אתגר חדש וקידום מקצועי".
נאחל לכם בהצלחה,
"תודה רבה ואני מבקש לקדם לכל מערכת ג'וניורליג ברכה בשם כל הקבוצות על החשיפה, המידע והעניין שאתם יוצרים בהתמדה עבור כולנו כל השנה".



ראשית מזל טוב לרגל הזכייה אבל גדול!שאם היה אפשר להחזיר משחקים שבוטלו .(3 משחקים בוטלו לבתים)או היה הכל כשר הטבלה הייתה שונה .
חחח אתה חושב שבתים היו מנצחים תשלוש האלה אז אתה טועה ובגדול וחוץ מזה משחק אחד של בת ים נדחה שזה היה אמור להיות מולהו
הפרש שערים לבת ים גדול לבת ים. בישבלי בת ים היא האלופה
בת ים גדולה על הליגה הזאת בשתי דרגות