שני מהפכים רצופים מול הצמרת: נוה יוסף ממשיכה להראות אופי

ילדים ב’ ליגת שרון: קבוצתו של המאמן שקד הרר חיברה שני ניצחונות מרשימים מול קבוצות צמרת – מכבי פ״ת צפון והפועל חיפה – בשני משחקים שנגמרו במהפך ותוצאה זהה.

קבוצת ילדים ב' של נוה יוסף גילתה אופי במשחקי הצמרת (יח"צ)

קבוצת נוה יוסף ילדים ב’ נמצאת בתקופה טובה, ובשני המשחקים האחרונים הראתה אופי, סבלנות ובעיקר אמונה – גם לאחר שנקלעה לפיגור.

במשחק הביתי מול מכבי פ״ת צפון, המדורגת שלישית בטבלה, האורחים עלו ליתרון מפנדל בדקה ה־18. כעשר דקות לאחר מכן, שחקן הכנף הראל דיין הכניס כדור מדויק לחלוץ דניאל נסראלדין, שקבע 1:1. המחצית השנייה הייתה שקולה, וחמש דקות לסיום היה זה שוב נסראלדין שהשלים צמד וקבע מהפך וניצחון 1:2 לנוה יוסף.

גם במשחק החוץ בקריית ים מול הפועל חיפה, אחת הקבוצות עם אחוזי ההצלחה הגבוהים ביותר בליגה, נוה יוסף נקלעה לפיגור – שער עצמי חמש דקות לפני הירידה להפסקה העניק יתרון לחיפה. אלא שבמחצית השנייה הירוקים העלו קצב: רבע שעה לסיום קבע הראל דיין שוויון, ושלוש דקות לפני תוספת הזמן השלים מהפך עם שער ניצחון, 1:2 לנוה יוסף.

את הקבוצה מהקווים מוביל שקד הרר, שעומד מאחורי התקופה החיובית שעוברת נוה יוסף לאחרונה.

שקד הרר, אחראי על הרצף החיובי של נוה יוסף בתקופה האחרונה (יח"צ)

שקד, אתם אחרי שני ניצחונות מול קבוצות הצמרת וגם תיקו מול מכבי ת״א צפון – כשאתם הקבוצה היחידה בליגה שלא הפסידה להם. מנגד, הפסדתם בחוץ להפועל כפר סבא, וגם בבית למכבי חיפה, עמק חפר ונהלל יזרעאל. איך אתה מסביר את הפער הזה?
“יש משחקים שבהם יש ירידת מתח או פחות מוכנות, בעיקר אחרי משחקים גדולים. זה קרה לנו למשל מול הפועל כפר סבא, שהגיע לאחר התיקו מול מכבי ת"א צפון. גם במשחקים הביתיים שציינת, לא היינו חלשים, אבל לא הצלחנו להבקיע. כשלא מבקיעים – זה משפיע גם על הביטחון ועל המשחק ההגנתי, ואז סופגים”.

בגביע העפלתם לשמינית הגמר ותפגשו את הפועל כפר סבא, קבוצה שהפסדתם לה בליגה. מאמין שהפעם תוכלו לעבור? ומה תיחשב הצלחה מבחינתך בגביע?
“העפלנו לשמינית הגמר אחרי ארבעה משחקים בלי ספיגה, וזה לא מובן מאליו. מול כפר סבא יהיה משחק מעניין מאוד, עם מוכנות גבוהה ורצון גדול של השחקנים. זה שנתון שעושה שמינית גמר שנה שנייה ברציפות, ואנחנו נעשה את כל המאמצים כדי לעבור שלב. נוה יוסף הוא מועדון שנותן חשיבות גדולה לגביע – בשנים האחרונות תמיד הייתה לפחות קבוצה אחת שהגיעה רחוק, וזה מפעל שחשוב לנו”.

לפרסום באתר ג'וניורליג – לחצו על הבאנר!!!

שחקני שנתון 2012 כבר מביטים קדימה ומקווים ששנתון 2011 של המועדון יצליח להתבסס בליגת העל. עד כמה אתה מאמין ביכולת של השנתון להתמודד בהצלחה ברמות הגבוהות ביותר בעונה הבאה?
“שנתון 2011 הוא שנתון שאימנתי בעונה שעברה ואני לוקח בו חלק פעיל גם השנה. מדובר בסגל שחקנים איכותי מאוד, כזה שאני מאמין בו לחלוטין, ואין לי ספק שהוא יעמוד במשימה וישאיר את הקבוצה בליגה. הצלחה של השנתון הזה תיתן דחיפה ומגמת צמיחה לכל המועדון.

מעבר לכך, גם שנתון 2010 מוליך כיום את הליגה הארצית בצפון, ואם נצליח לראות גם את נערים ב’ וגם את נערים ג’ בליגות העל – זו תהיה תרומה משמעותית מאוד הן לילדים עצמם והן למועדון כולו. מבחינתנו, הצלחה של כל שנתון היא חשובה.

מוקדם עדיין לדעת כיצד תיראה העונה הבאה, אך אני מאמין שגם קבוצת 2012 תוכל להתמודד ברמות הגבוהות. כבר כעת המאמן הראשי והסקאוט של המועדון עובדים על חיזוק הסגל, ונוה יוסף הוא מועדון שמושך אליו שחקנים איכותיים מכל אזור הצפון”.

קרא עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button