כדורגל יצירתי הכריע את משחק העונה
ילדים ב' שפלה: מזכרת בתיה סוגרת סיבוב ראשון עם ניצחון מרשים ויתרון בצמרת על קרית מלאכי

במשחק שנעל את משחקי הסיבוב הראשון בליגת ילדים ב' שפלה, אירחה מוליכת הטבלה מזכרת בתיה את קרית מלאכי למשחק העונה, כאשר לשתי הקבוצות מאזן זהה, ומזכרת בתיה מדורגת ראשונה בזכות משחק עודף ששיחקה.
לאחר כעשרים דקות של משחק עלו האורחים מקרית מלאכי ליתרון 0:1. כשלוש דקות לאחר מכן איתמר דהן השווה את התוצאה. בדקה ה־33 כדור עומק של רום חלף הגיע אל אליאב ראדה, שהעלה את מזכרת בתיה ליתרון 1:2.
בתחילת המחצית השנייה רפאל שלי הגדיל את התוצאה ל־1:3 בבעיטה חופשית נהדרת. בדקה ה־51 כבש אליאב ראדה את שערו השני במשחק, ובדקה ה־60 השלים שלושער אישי וקבע את תוצאת המשחק – 1:5 לזכות מזכרת בתיה.
בעקבות הניצחון המשכנע פתחה מזכרת בתיה פער בצמרת ומסיימת את הסיבוב הראשון כמוליכת הטבלה.

מאיר בארבי, מאמנה של מזכרת בתיה, סיכם לג'וניורליג את משחק העונה:
"המשחק מול קרית מלאכי התחיל עבורנו לא טוב, נכנסנו לפיגור, אבל ידענו מהר לצאת מהסיטואציה. השווינו, השתלטנו על המשחק, חזרנו להוביל ובהמשך הגדלנו את התוצאה. יש פה קבוצה מצוינת שמשחקת התקפי בכל מגרש ומול כל קבוצה, ילדים טובים ששווה לתת את הנשמה בשבילם. הבקענו 117 שערים בחצי עונה – הכי הרבה בליגה, וספגנו 15 שערי חובה – הכי מעט בליגה. יש רוח גבית מאוד טובה במועדון, ממעיין אזולאי המנהל המקצועי ומאיתי ועמיר, בעלי המועדון. השאיפה שלנו כמועדון היא להתקדם וכמובן לקדם את השחקנים".
על ההכנה של השחקנים לקראת משחק הצמרת אמר:
"חצי קבוצה שלנו מכיתה ד' כבר משחקים בליגה, אז יש הרבה ניסיון. הכנסנו יותר אימונים בקטע אגרסיבי וידענו להתעלות בזמן".
על ההכרעה החד־משמעית במשחק הוסיף:
"אין קיצורי דרך בכדורגל. קרית מלאכי בנתה בעיקר על בעיטות חופשיות כדי להכריע את המשחק, בעוד אנחנו שיחקנו את הכדורגל היצירתי שמאפיין אותנו כל השנה – והתוצאה מדברת בעד עצמה. גאה בשחקנים שלי".
טבלת ילדים ב' שפלה >> https://www.juniorleague.co.il/ליגת-ילדים-ב-שפלה-25-26/


