עמישב פ״ת פתחה את העונה ברגל ימין
נוער ארצית דרום: דווקא לאחר פתיחה טובה של המארחת משוהם, עמישב פ״ת השתלטה על המשחק ויצאה עם ידה על העליונה. הראל גטניו בלט בשורות המנצחת עם שער ובישול

משחק הפתיחה של עונת 2026/27 בליגה הארצית לנוער דרום זימן כבר במחזור הראשון מפגש מסקרן בין שתי קבוצות בעלות יומרות לצמרת ושאיפה להתמודד על העלייה לליגה הלאומית. מכבי שוהם אירחה את עמישב פ״ת להתמודדות שסיפקה הצצה ראשונה ליכולתן לקראת המשך העונה.
מכבי שוהם סיימה את העונה שעברה במקום הרביעי, אך בקיץ נפרדה מהילאי גרידיש, שביצע את קפיצת המדרגה ועבר להפועל ר״ג. עמישב פ״ת, מנגד, רוצה סוף־סוף לממש את הפוטנציאל הטמון בה ולהבטיח ייצוג לקבוצת הנוער של המועדון בליגת המשנה.
המארחת פתחה היטב את המשחק ויצרה מספר הזדמנויות מסוכנות, כששתיים מהן הסתיימו בקורת השער. למרות זאת, לקראת סיום המחצית הראשונה הייתה זו עמישב שעלתה ראשונה על לוח התוצאות. כדור קרן שהגביה הראל גטניו הגיע אל עידו גולדברג, שכבש והוריד את קבוצתו להפסקה ביתרון 0:1. שער שכולו תוצרת חריגי הגיל של עמישב.
גטניו המשיך להפגין מעורבות רבה בנעשה על כר הדשא, כמצופה מחריג גיל שאמור להנהיג את קבוצתו. הקשר סובב כדור חופשי מושלם לרשת, הכפיל את היתרון וקירב את עמישב לניצחון המיוחל.
דניאל יפת צימק את התוצאה והפיח בשוהם תקווה לקראת דקות הסיום, שהפכו למותחות. אלא שהמילה האחרונה הייתה שייכת לאורחים, שהיו נחושים לפתוח את העונה ברגל ימין.
השער השלישי הגיע משיתוף פעולה בין שני המחליפים, כאשר איתמר בינשטוק בישל לטמסגן ארטה, שכבר מצא את הרשת במסגרת הגביע, וזה כבש את השער שסגר סופית את הסיפור. 1:3 מרשים לעמישב פ״ת בחוץ מול מכבי שוהם, וניצחון שמהווה הצהרת כוונות מצד הירוקים, שמקווים לבצע העונה את קפיצת המדרגה.
במחזור הבא, שייערך ב־19 בספטמבר, תארח עמישב את בית״ר ת״א חולון במטרה לייצר המשכיות. שוהם, מנגד, תנסה להשיג נקודות ראשונות העונה כשתתארח אצל מכבי יבנה, שנשרה בתום העונה שעברה מהליגה הלאומית.
טבלת נוער ארצית דרום >> https://www.juniorleague.co.il/נוער-ארצית-דרום-26-27/







