שליש אחד הכריע את הדרבי בספורטק צפון

גביע המדינה ילדים ג': הפועל ת"א צפון פתחה טוב יותר, אבל דווקא מכבי ת"א צפון מצאה את הדרך לשער בדרבי הגשום. גם למכבי ת"א דרום הייתה סיבה לחגוג מול הפועל ב"ש.

מכבי ת"א לייבו מנצחת בדרבי את הפועל ת"א צפון ומעפילה לשלב הבא בגביע (יח"צ)

הפועל ת"א צפון אירחה בספורטק צפון את מכבי ת"א צפון לדרבי בין שתי נציגות ליגת שרון במסגרת הסיבוב השלישי של גביע המדינה לילדים ג'. בעונה שעברה, כששיחקו בשנתון טרום א', הגיעו הצהובים עד לחצי גמר הגביע.

המשחק נפתח בגשם וברוחות חזקות שהקשו על שחקני שתי הקבוצות. בעשרים הדקות הראשונות היו האדומים עדיפים, אך התקשו להגיע למצבי הבקעה טובים, והשליש הראשון הסתיים ללא שערים.

בשליש השני עברה היוזמה לצהובים. דויד זוסין העביר כדור רוחב לקפטן ליאל שן, שכבש והעלה את מכבי ליתרון. בהמשך הכפיל גיא גרון את היתרון, ושער עצמי בעקבות כדור קרן קבע 3:0 לזכות האורחים עוד לפני תום השליש.

השליש האחרון הסתיים ללא שערים נוספים. עם הניצחון בדרבי הבטיחה מכבי ת"א צפון את מקומה בשלב 32 האחרונות. גם מכבי ת"א דרום העפילה לשלב הבא לאחר ניצחון משכנע על הפועל ב"ש במפגש בין שתי נציגות ליגת מרכז.

שלומי קרש מאמנה של מכבי ת"א צפון שניצחה בדרבי סיכם: "המטרה העיקרית שלנו, במכבי תל אביב היא פיתוח וקידום שחקנים לקבוצה הבוגרת. שמחים על הניצחון וממשיכים לעבוד קשה".

קרא עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button