"כשנתחבר נראה הרבה יותר טוב"
נערים ג' מרכז2: חנן דוד מאמנה של בית"ר מעלה אדומים מספר על הגורמים להצלחת הקבוצה עם פתיחת העונה, על האתגר לאחר הפגרה מול הפועל אשקלון, מי לדעתו יתנו את הטון העונה בליגה ועל מלך השערים של הליגה – ליאור נוי, חלוץ הקבוצה.

חנן דוד מי שבשנים האחרונות אימן בעיקר קבוצות נוער – הפועל ירושלים, בית"ר מעלה אדומים ועירוני מודיעין עימה זכה באליפות והעפיל לליגה הארצית. לקח השנה את קבוצת נערים ג' של מעלה אדומים ומוביל אותה עם פתיחת עונה מצוינת לצמרת ליגת מרכז2 כאשר רק הפרש שערים מפריד בינה לבין המקום הראשון.
חנן, פתחתם היטב את העונה, אתה מרוצה מאיך שהקבוצה נראית בשלב הזה של העונה?
"פתחנו את העונה בצורה טובה מאוד הודות להכנה הטובה שעשינו במהלך אימוני טרום השנה. אני מאוד מרוצה מקצב ההתקדמות של הקבוצה, השחקנים מאוד מגובשים ויש חיבור טוב בין הצוות המקצועי לשחקנים. לדעתי כשנתחבר יותר בהמשך, נראה הרבה יותר טוב. אני מאמין מאוד בשחקנים שעומדים לרשותי, אני מצפה להמשך עונה מעניינת ומאתגרת מאוד!"

אחרי הפגרה אתם יוצאים למשחק חוץ קשה מול הפועל
אשקלון. עוד קבוצה שככל הנראה תאבק בצמרת מולכם. יש לכם שבועיים להתכונן למשחק
"הפועל אשקלון זו תמיד משוכה קשה בכל שנתון. מצפה לנו בהחלט משחק מאתגר
ומעניין, אני חושב שהמשחק הזה פתוח לחלוטין, הקבוצה שתגיע יותר מוכנה, עם רמת
משמעת טקטית ותנצל יותר מצבים כנראה שתנצח".
מי לדעתך יהיו הקבוצות שיתנו את הטון העונה בליגה?
"ליגת מרכז2 זו ליגה מאוד שוויונית וקשה. לדעתי הטבלה מעט משקרת. אני התרשמתי מאוד לטובה מקבוצות במרכז הטבלה כמו – מכבי ב"ש, הכח עמידר, בית"ר נורדיה ומכבי רחובות, קבוצות שבהחלט יכולות להתבסס בחלק העליון ולעשות צרות לכל קבוצה. להערכתי רמת אליהו, אשקלון ואני מקווה שגם בית"ר מעלה אדומים נרוץ עד הסוף.

ליאור נוי שחקן הקבוצה מוליך את טבלת מלך
השערים של הליגה עם 8 כיבושים, מחצית מהכמות שהקבוצה כבשה. מצד אחד מרשים שמלך השערים
של הליגה מהקבוצה ומאידך לאורך העונה תצטרך מספרים גם משחקנים נוספים
"ליאור נוי זו דוגמא מצוינת לשחקן שעשה
התקדמות גדולה מאוד השנה. ליאור מוליך את טבלת הכיבושים הודות לעבודה קבוצתית
ויכולת אישית טובה. אני מאמין שהיריבות יתנו דגש גדול מאוד על ליאור, אבל אני בטוח
שברגע שיתמקדו בליאור נדע להפעיל שחקנים אחרים. אנחנו קבוצה מאוד קבוצתית כך שאני
בטוח שבהמשך שחקנים נוספים יתנו את הטון".
מה השאיפות שלכם העונה בליגה?
"המטרות שלי זה לפתח את השחקנים מבחינת
יכולת טכנית, גופנית, מנטאלי וגם טקטי. אני מאמין באימון הבא שזה הדבר הכי חשוב. בליגה,
אני מאמין שנשתלב בצמרת, כמה גבוה? נחכה ונראה".


