דרמה בקרית שלום, קאמבק גדול ברעננה ותצוגה פתח תקוואית – סיכום משחקי השבת
נערים א' על: לא פחות משלושה משחקים הסתיימו בחלוקת נקודות בזכות שערים בתוספת הזמן, כולל קרב הצמרת בקרית שלום. מכבי נתניה והפועל פ"ת הרשימו, מה עשתה מכבי חיפה? הכל בכתבה שלפניכם.

ליגת נערים א' על ממשיכה לספק עניין, והיום (שבת) נערכו משחקי המחזור הרביעי. במוקד עמדו קרב הצמרת בקריית שלום והמפגש המסקרן בין האלופה המכהנת למחזיקת הגביע. אתר ג'וניורליג עושה סדר בכל התוצאות.
נתחיל במשחק המרכזי של המחזור, שנערך במתחם "קצף". אמנם הפעם הסתפקה מכבי חיפה בשער בודד, אך היא ממשיכה להבהיר כי בכוונתה להגן על תואר האליפות עד הסוף. שער של אדר פרדה הספיק לירוקים כדי לגבור 0:1 על הפועל ת"א ולהישאר מושלמים. האדומים, מנגד, נותרו עם שלוש נקודות בלבד מתוך 12 אפשריות.
מכבי ת"א ביקשה לשמור על הבית לאחר התצוגה המרשימה ביום רביעי, אך להפועל כפ"ס הנחושה היו תוכניות אחרות. אלישע ברונשטיין, לירז יונטנוב ותומר דבח כבשו לזכות הצהובים, אלא שהירוקים לא הרימו ידיים וחזרו מפיגור שלוש פעמים. איתי ארביב, ענבר דמתי ואוהד שקל, שכבש עמוק בתוך תוספת הזמן, קבעו 3:3 דרמטי וחלוקת נקודות בקריית שלום.
עמרי לייזר מאמנה של כפ"ס סיכם בסיום: "ראשית, אני רוצה להודות לצוות המקצועי שלי, יובל אגם ואיתם טאסקר, שהכינו את הקבוצה בצורה מצוינת. השחקנים הגיעו מהרגע הראשון במטרה לשחק את הכדורגל שלנו, וגם כשהיינו בפיגור ידענו להישאר במשחק ולחזור אליו. אני גאה מאוד בשחקנים שלי – להגיע למשחק מול מכבי תל אביב ולהציג יכולת כזאת זה לא מובן מאליו. אין לי מילים, אני מוריד בפניהם את הכובע".
קאמבק גדול התרחש גם ברעננה, כאשר הפועל המקומית הוליכה 0-2 מבטיח על בני יהודה ונראתה בדרך הבטוחה לניצחון, אך הזהובים לא ויתרו והשיגו נקודה יקרה. שני שערים בתוספת הזמן כולל אחד של עידן שיץ הביאו לתוצאה דרמטית של 2-2 בסיום.
2-2 הייתה התוצאה גם בין הפועל חדרה לראשון לציון, שהשוותה את התוצאה בזכות שער עצמי בדקה ה-87. עוד קודם לכן שקד אלגבי כבש לכתומים, בעוד שלמארחים הרשיתו ג'וליאן תומא ואופק שלום.
לאחר שספגה רביעייה במחזור אמצע השבוע מהפועל ת"א, הפועל פ"ת ענתה ברביעייה מרשימה משלה לרשת של מ.ס אשדוד. עידן קוסטאקי רשם צמד גדול בחמש דקות, יחד איתו כבשו גם אלון קינדלר ואייל קלי בן ה-15 שמשתלב מתחילת העונה עם שנתון מעליו.
בר כהן, מאמן הפועל פ"ת, בתגובה לאתר ג'וניורליג לאחר ניצחון קבוצתו: "הגענו למשחק אחרי הפסד להפועל ת"א. השחקנים ידעו שהיום אנחנו חייבים לקחת את הנקודות בבית. מהרגע הראשון היינו אגרסיביים, לחצנו בשטח היריב, חילצנו כדורים והגענו למצבים תוך כדי שליטה במשחק ובהחזקת כדור.
זה ניצחון חשוב מאוד להמשך הדרך. כל הכבוד לשחקנים ולצוות על העבודה והמחויבות. מקווים ומאמינים להמשכיות גם במשחקים הבאים".
מכבי נתניה המשיכה בשלה עם רביעייה מרשימה לרשת של נוף הגליל, העולה החדשה עדיין מתקשה להביא את עצמה לידי ביטוי בליגה הבכירה ועליה להתאים את עצמה בהקדם כדי לא להסתבך. איתי קיהן שוב כבש ליהלומים ששואפים ללכת חזק עד הסוף העונה.
מכבי פ"ת גברה בחוץ על קרית שמונה כאשר ליאו ציוני כבש צמד, כאשר מחר המחזור יושלם עם שני משחקים: הפועל ירושלים תפגוש את בני סכנין ואילו בית"ר ירושלים תארח את הפועל ב"ש.
טבלת נערים א' על >> https://www.juniorleague.co.il/ליגת-נערים-א-על-26-27/




