האלופה המכהנת עם הצהרת כוונות ברורה

נוער על: לאחר הניצחון העיקש במחזור הפתיחה, מכבי ת"א הגיעה למושבה והרשימה מול מכבי פ"ת בדרך לשלוש נקודות נוספות. האלופה תנסה להמשיך במומנטום, בעוד אצל המלאבסים עדיין נדרש שיפור בשליש האחרון.

מכבי ת"א יוצאת לסופ"ש עם ניצחון יקר (אתר ג'וניורליג)

אחד המשחקים המסקרנים של המחזור השני בליגת העל לנוער הגיע כבר בפתיחתו, כאשר הערב (שישי) מכבי פ"ת אירחה את מכבי ת"א במושבה לקרב מכביות מסקרן. מצד אחד ניצבת האלופה המכהנת, שרוצה להמשיך ולהוכיח את כוחה, ומהעבר השני מחזיקת הגביע היוצאת, ששואפת לחזור למאבק על התארים גם העונה.

חניכיו של דן רומן פתחו את העונה עם ניצחון 0:1 קשה על הפועל ירושלים משערו של עידו יוסף, זאת למרות ששיחקו בחיסרון מספרי במשך כ-60 דקות. המלאבסים של גל אראל, מנגד, פתחו את העונה בהפסד חוץ בקרב מכביות אחר, כאשר מכבי נתניה יצאה עם ידה על העליונה עם 1:2.

הרכבי שתי הקבוצות, תחילה האחד עשר של המארחת מכבי פ"ת: עילאי אלטמן, ישי מגמדוב, יהונתן עוז, פלג תומר, נועם שמואל, יעקב זדה, יהונתן שגב, דניאל שדה, יזן וותד, יניב פרץ ומאור דימרי.

מנגד, זהו ההרכב של מכבי ת"א: עידן טראו, איתי כרם, נועם לוי, סהר לביא, עדן חייט, איתי מהאגר, דניאל שושן, יויו אביב, רוי גפני, עידו יוסף ונועם יעקב.

המשחק יצא לדרכו באצטדיון המושבה, כבר מהפתיחה ניכר כי שתי הקבוצות לא מגיעות כדי להתבטל בדקות הראשונות אלא למצוא בסבלנות את הנתיב ההתקפי הנכון. עשר דקות מהפתיחה הגיע האיום הראשון למסגרת, כאשר יזן וותד נבלם בידי עידן טראו במרכז השער.

מכבי ת"א שלטה במרכז המגרש לאורך חצי השעה הראשונה, אך לא השכילה לתרגם את היתרון לכדי מצבי הבקעה ממשיים.

שש דקות להפסקה הגיעה פריצת הדרך. סהר לביא נגח בעוצמה כדור ארוך קדימה, ועידו יוסף פגש אותו בבעיטת יעף נהדרת ושלח את הכדור במדויק לפינה השמאלית התחתונה. 0:1 למכבי ת"א. מלך השערים של הקבוצה אשתקד ממשיך להראות את יכולותיו גם על הבמה של ליגת העל לנוער.

בחלוף שלוש דקות הגיע השער השני. איתי מהאגר במהלך אישי נהדר התנהל עם הכדור, התגבר על ההגנה הפתח תקוואית ושחרר בעיטה מצוינת לרשת. 0:2 למכבי ת"א בירידה למחצית.

עם פתיחת המחצית השנייה ערכה מכבי פ"ת מספר חילופים במטרה לחזור למשחק. המלאבסים אכן נראו טוב יותר, אך עידן טראו רשם הדיפה כפולה נהדרת, כאשר את כדור ההמשך מתוך תיבת החמש בעט ליאם וינשטין אל המשקוף והחוצה.

טראו המשיך להפגין יציבות בין הקורות ורשם מספר הדיפות משמעותיות נוספות. גם השער המצמק של ליאם וינשטין הגיע לאחר הדיפה נוספת של שוער מכבי ת"א.

לאחר עצירה גדולה נוספת של חריג הגיל עידן טראו, מכבי ת"א יצאה להתקפת מעבר שבסיומה נועם עזרן נבלם, אך מיד לאחר מכן איתי מהאגר הוכשל ברחבה והשופט הצביע על הנקודה הלבנה. רוי גפני ניגש לבעוט את הפנדל, דייק מהנקודה וקבע 1:3 למכבי ת"א.

זו גם הייתה תוצאת הסיום, במשחק שבו מכבי ת"א המשיכה להפגין את עוצמתה כאלופה ורשמה ניצחון מרשים נוסף עם שלושה שערים. במחזור הבא מצפה לצהובים משחק ביתי מול קריית שמונה.

מכבי פ"ת, מנגד, נראתה טוב יותר במחצית השנייה ואף הצליחה לצמק, אך תהיה חייבת לשפר את הדיוק מול השער כדי לחזור למסלול. ביום שלישי היא תתארח אצל מ.ס אשדוד.

טבלת ליגת העל לנוער >> https://www.juniorleague.co.il/ליגת-העל-לנוער-26-27/

קרא עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button