יש סינדרלה: השקמה חן הדיחה את בית"ר חיפה בדרך לשמינית הגמר
גביע המדינה לנערים ב': עשר דקות לסיום, המחליף אורי אברהם סחט פנדל וכבש את שער השוויון. בדו־קרב מהנקודה הלבנה, עצירה של יעקב מזרחי ובעיטת הכרעה של אוהד וזדי שלחו את נציגת הליגה הארצית לשמינית הגמר.

כבר במשחק שפתח את הסיבוב הרביעי בגביע המדינה לנערים ב' קיבלנו סינדרלה בשמינית הגמר. השקמה חן דרום מהליגה הארצית אירחה אתמול (חמישי) את בית"ר חיפה מהליגה הלאומית, חזרה מפיגור בדקות הסיום והדיחה את האורחת עם ניצחון 5:4 בפנדלים.
השקמה פתחה את מסע הגביע מול בית"ר ת"א חולון, יריבתה מהליגה הארצית מרכז. שער בדקות הפתיחה הספיק לה לניצחון 1:0 במשחק שקול. בהמשך גברה על עירוני נתיבות מהליגה המחוזית, ובסיבוב השלישי ניצחה בחוץ את עירוני בת ים, גם היא מהמחוזית. מנגד, בית"ר חיפה עברה שלוש יריבות מהליגה המחוזית. בסיבוב הראשון הדיחה בפנדלים את מ.ס שפרעם, ובהמשך רשמה ניצחונות חוץ על בית"ר פרדס חנה ועל דלית הכרמל.
אחרי קצת פחות מרבע שעה של משחק העלה מוחמד המאם את האורחת מחיפה ליתרון עם שערו הרביעי בגביע העונה. היתרון החיפאי החזיק מעמד עד עשר דקות לסיום, אז אורי אברהם, שנכנס כמחליף עשר דקות קודם לכן, הוכשל ברחבה. אברהם לקח בעצמו את הבעיטה, דייק מהנקודה הלבנה ושלח את המשחק להארכה.
ההארכה הייתה שקולה, שתי הקבוצות מיעטו להגיע למצבים, ובתום ההארכה הראה לוח התוצאות 1:1. כבר בבעיטה הראשונה של בית"ר חיפה בדו־קרב הפנדלים, שוער השקמה יעקב מזרחי סיפק את העצירה שהעניקה לקבוצתו יתרון. אוהד וזדי ניגש לבעיטה החמישית של המארחת, שלח את הכדור לרשת ונתן את האות לחגיגות העלייה לשמינית הגמר.
בן אלתגר, מאמן השקמה חן, סיכם לג'וניורליג את ההעפלה לשלב הבא. "ניצחון ענק של הרבה אופי! נקלענו לפיגור מוקדם נגד קבוצה עם מאזן מושלם בליגה הלאומית, קבוצה מצוינת עם שחקנים איכותיים ביותר. ידעתי שכדי שהמשחק יהיה שקול נצטרך לרצות את המשחק יותר, ואני חושב שכך היה. השחקנים שלי גברים אמיתיים. הם לא עזבו את המשחק גם כשהיינו בפיגור. נלחמו, עבדו ובסוף גם הצלחנו להשוות ולקחת את המשחק להארכה ולפנדלים, שם כבר הכול יכול לקרות. יש לי חבורה של לוחמים ואני גאה בהם מאוד.
הניצחון הזה מגיע להם, במיוחד לאור זה שפתחנו את העונה בליגה לא כמו שציפינו. אני בטוח שהניצחון הזה ייתן לנו הרבה ביטחון להמשך הדרך בליגה ובגביע. אני שמח מאוד בשביל הבעלים חזי טורס, המנהל המקצועי בן ביטון ומנהל המחלקה איתי כספי. אני יודע כמה הם רוצים להצליח ומגיע להם בענק. הם משקיעים המון במועדון בכלל ובקבוצה בפרט. נקווה שהניצחון הזה ייתן לנו דחיפה גדולה להמשך!"
תוצאות הסיבוב הרביעי בגביע המדינה שנתון נערים ב'



