מכבי ת"א צפון, ומכבי חיפה אחרי פנדלים בחצי הגמר

גביע המדינה ילדים ג': מוליכת ליגת שרון עמדה בציפיות, מכבי חיפה, לאחר קאמבק, העבירה את ההכרעה לפנדלים וזכתה בכרטיס הנוסף לחצי הגמר

מכבי ת"א צפון זוכה בכרטיס הראשון לחצי הגמר (יח"צ)

שלב רבע גמר גביע המדינה בשנתון ילדים ג' יצא לדרך עם מפגש על טהרת ליגת ילדים ג' שרון, כאשר מכבי ת"א צפון, מוליכת הטבלה, אירחה את הפועל פ"ת צפון מהמקום ה-16. על הנייר, הצהובים הגיעו כפייבוריטים ברורים, גם על רקע שני המפגשים בין הקבוצות בליגה – בהם ניצחו 1:9 בחוץ במחזור החמישי ו-1:4 בבית במחזור ה-16.

כבר בשליש הראשון עלתה מכבי ת"א צפון ליתרון, כאשר אריאל פדרמן מצא את הרשת וקבע 0:1 בסיום השליש.

בשליש השני המשיכה המארחת לשלוט, ובארי שרוני, שחקן הכנף הבולט של הצהובים, הכפיל ל-0:2. בשליש האחרון שרוני השלים צמד והעלה את קבוצתו ליתרון מבטיח של 0:3.

הפועל פ"ת צפון, שראויה להערכה על המסע שלה בגביע, הצליחה רק לצמק את התוצאה עד לסיום משער של יאיר גרבי.

בסיום, 1:3 למכבי ת"א צפון, שממשיכה את העונה המרשימה שלה וזוכה בכרטיס הראשון לחצי גמר גביע המדינה.

אסף פרופטה מאמנה של מכבי ת"א צפון סיכם לג'וניורליג בסיום: "שלטנו לאורך כל דקות המשחק נגד יריב עיקש. הגענו להרבה מצבים אך לא הצלחנו לנצל את רובם. אני שמח שהצלחנו לנצח דרך הצגת כדורגל טובה. נמשיך לפתח ולקדם שחקנים לקבוצה הבוגרת שזאת המטרה העיקרית שלנו".

חגיגה ביציע של מכבי ת"א צפון (יח"צ)

במפגש נוסף במסגרת רבע גמר גביע המדינה בשנתון ילדים ג', מכבי חיפה – זוכת הגביע בעונה שעברה בשנתון טרום א' וכיום במקום השני בליגת ילדים ג' מרכז – אירחה את מכבי פ"ת מהמקום התשיעי בליגה, לקרב על הכרטיס השני שחולק היום לחצי הגמר.

שתי הקבוצות נפגשו פעמיים במסגרת הליגה העונה, כאשר בשני המפגשים ידה של חיפה הייתה על העליונה – 1:2 בחוץ במחזור ה-6 ו-1:2 נוסף בבית במחזור ה-15.

האורחים מפתח תקווה פתחו מצוין את המשחק ועלו ליתרון כפול כבר בשליש הראשון משערים של איתי קראוזה ודניאל קרגולה. הירוקים מהכרמל הצליחו לצמק עוד לפני סיום השליש הראשון, כאשר איברהים זבן מצא את הרשת וקבע 2:1.

בשליש השני נמשכה ההתעוררות של המארחת, ויובל גבאי השווה ל-2:2. בשליש האחרון וגם בהארכה לא נכבשו שערים נוספים, והקבוצות ניגשו להכרעה מהנקודה הלבנה.

בדו-קרב הפנדלים הייתה זו מכבי חיפה ששמרה על קור רוח, ניצחה וזכתה בכרטיס לחצי גמר גביע המדינה.

מכבי חיפה זוכה בכרטיס הנוסף לחצי הגמר (יח"צ)
לפרסום באתר ג'וניורליג – לחצו על הבאנר!!!
קרא עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button