סיפור של אלוף – נורדיה בלאומית

נערים א' דן: החניכים של סער ממן שרושם אליפות שלישית ברציפות, גברו 3:0 על הפועל הרצליה והבטיחו  זכייה ועלייה מחזור אחד לסיום. גן יבנה תחכה להזדמנות הבאה.

בית"ר נורדיה שנתון 2009 – אלופת נערים א' דן עונת 25-26 (יח"צ)

מחלקת הנוער של בית"ר נורדיה רשמה היום (שישי) הישג נוסף, כאשר קבוצת נערים א' של המועדון הבטיחה באופן רשמי את הזכייה באליפות והעפלה לליגה הלאומית. רק ביום רביעי האחרון רשמה קבוצת נערים ב' של המועדון הישג היסטורי, כשהעפילה לראשונה לחצי גמר גביע המדינה ונוצחה שם בידי הפועל תל אביב מליגת העל.

הדו־קרב הישיר שהתפתח בשנתיים האחרונות בין מאמן נורדיה סער ממן לבין כוכב העבר ברוך דגו, מאמנה של מכבי גן יבנה, הסתיים פעם נוספת כשידו של ממן על העליונה. כזכור, גם בעונה שעברה נאבקו שתי הקבוצות ראש בראש בצמרת, כאשר נורדיה הייתה זו שחצתה ראשונה את קו הסיום. גם העונה התנהל מאבק צמוד בין השתיים, אם כי פערי האיכות והנתונים הסטטיסטיים נטו באופן ברור לטובת הירושלמים.

מאזנה של נורדיה, שלה משחק עודף על פני יריבתה, עומד כעת על 44 נקודות, עם 14 ניצחונות, תיקו אחד ושני הפסדים בלבד. הקבוצה כבשה 91 שערים וספגה תשעה בלבד – נתון שממחיש את העליונות שלה משני צדי המגרש.

סער ממן ויואש אבידני עוזרו – חוגגים אליפות (יח"צ)

החניכים של ברוך דגו צברו עד כה 35 נקודות ומשחק חסר, עם מאזן של 11 ניצחונות, שתי תוצאות תיקו ושלושה הפסדים. יחס השערים שלהם עומד על 61 שערי זכות מול 26 ספיגות – פערים משמעותיים ביחס לנתונים המרשימים של האלופה.

גם שני המפגשים הישירים בין הקבוצות העונה הסתיימו כשידה של נורדיה על העליונה: בסיבוב הראשון ניצחה נורדיה 2:3 במשחק מרתק בגן יבנה, בעוד שבמפגש בהר חומה כבר נרשם ניצחון משכנע עם 0:4 לזכות הירושלמים.

באשר למשחק היום, שהבטיח באופן רשמי את הזכייה באליפות, שחקני נורדיה לא התקשו במיוחד מול הפועל הרצליה. כבר בדקה השמינית העלה מלך שערי הקבוצה, נועם מלכה, את הירושלמים ליתרון 0:1. מלכה, שרשם התקדמות משמעותית העונה, היה מהדמויות הבולטות בתלכיד הקבוצתי המרשים של נורדיה.

בפתיחת המחצית השנייה הכפיל מאור כהן את היתרון וקבע 0:2, ובדקה ה-77 השלים מלכה צמד אישי וחתם את תוצאת המשחק – 0:3 לנורדיה, שפתחה באופן רשמי את חגיגות האליפות וההעפלה לליגה הלאומית.

בקול צרוד ומרוגש סיכם בסיום המאמן המעוטר סער ממן:

״זו שוב גאווה גדולה למועדון. יצרנו כאן תלכיד מקצועי ואנושי אדיר – שחקנים וגברים שגילו מחויבות, בגרות אישית ווינריות לשמה לאורך כל הדרך, והסבו הנאה לכל מי שהגיע לצפות בהם. זה בעצם הדבר החשוב ביותר שהם לוקחים איתם.

אני מסיים עם הקבוצה שנה שנייה ברציפות עם זכייה נוספת, ואין תחושה טובה מזו. כמו ששיבחנו את התלכיד הקבוצתי, חייבת להינתן תודה והערכה גם לצוות המקצועי של המועדון ולצוות הישיר שמלווה אותי – לעוזר ולשותף המסור והערכי שלי, יואש אבידני, לאלירן, המנהל המקצועי של המחלקה, שליווה, תמך וייעץ מקרוב, למנהל המחלקה מנו דהאן ולכל צוותי המועדון שאפשרו לנו להצליח. נפגש בלאומית!!!״

מערכת אתר ג'וניורליג מצטרפת לברכות למועדון בית"ר נורדיה על עונה מוצלחת והישג מרשים עם הזכייה באליפות וההעפלה לליגה הלאומית!

לפרסום באתר ג'וניורליג – לחצו על הבאנר!!!
קרא עוד

One Comment

  1. מחכה לסיפורים של אבא של מסי/רונלדו/יאמין יחד בשחקן אחד. על איך הוא עובר קונוסים בליגה שלישית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button