כרמיאל פספסה הזדמנות להתקרב לצמרת – נוה יוסף עקפה ונצמדה אליה

נערים א' ארצית צפון: כרמיאל קיוותה להמשיך במומנטום ולצמצם את הפער מהמוליכה עמק חפר, אך נוה יוסף הגיעה נחושה יותר ויצאה עם ניצחון חשוב.

נוה יוסף עם ניצחון חוץ מרשים (יח"צ)

במסגרת המחזור השמיני בליגת נערים א' ארצית צפון, אירחה עירוני כרמיאל (מקום 4) את נוה יוסף (מקום 7) לקרב מסקרן בין שתי קבוצות שמכוונות לצמרת. כרמיאל הגיעה לאחר ניצחון ביתי מרשים 1:4 על אום אל פאחם, בעוד נוה יוסף צעדה בביטחון אחרי 0:2 על אעבלין.

האורחת מחיפה עלתה ליתרון כבר בדקה ה־15, לאחר ערבוביה ברחבה ומאבק נמרץ על הכדור, שהסתיים אצל עילאי בוחניק — מלך שערי הקבוצה — שדחק מקרוב את ה־0:1, למרות טענות לנבדל מצד שחקני כרמיאל.

המחצית הראשונה התנהלה ברובה בשליטה של המארחת, אך שתי הקבוצות התקשו לייצר מצבים ממשיים. חמש דקות מפתיחת המחצית השנייה הגיעה הזדמנות גדולה לכרמיאל: הבלם ליאור קבילו הוכשל ברחבה, אך הקפטן נדב אוזן, שנבחר לאחרונה לשחקן החודש במועדון, בעט מעל המשקוף והחמיץ את הפנדל.

למרות ההחמצה, כרמיאל לא נשברה והשיגה שוויון ראוי. גילי אוקס הרים כדור מדויק מאגף שמאל, ואדר גלמן המשיך בנגיעה לרשת – 1:1. אלא ששמחת המקומיים לא נמשכה זמן רב: טעות בהגנת כרמיאל אפשרה לעדיאל שבתאי למצוא את מתן ממן, שכבש מקרוב והחזיר את היתרון לנוה יוסף.

לפרסום באתר ג'וניורליג – לחצו על הבאנר!!!

בדקות הסיום נחתמה ההצגה של האורחת. פיסל פיסל, שעלה מהספסל והכניס אנרגיה חדשה, חטף כדור במרכז המגרש, פרץ באגף השמאלי, חלף על פני שומרו ובצ’יפ נהדר מעל השוער קבע 3:1 לנוה יוסף – תוצאה שמשאירה אותה צמודה לכרמיאל בצמרת הצפונית.

לטבלת נערים א' ארצית צפון > > https://did.li/ZPHgT

קרא עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button