בתוספת הזמן – שפרעם בשמינית הגמר

גביע נוער: הפועל ר"ג פתחה את הסיבוב הרביעי של הגביע במשחק ביתי מול בני שפרעם, במטרה להעפיל שלב. לאורחים, שהגיעו נחושים אחרי פגרה ארוכה במיוחד, היו תוכניות אחרות.

לאחר חודשיים וחצי של פגרה כפויה- שפרעם חזרה לשחק וגם ניצחה בדרך לשמינית (יח”צ)

הסיבוב הרביעי בגביע המדינה יצא לדרכו הערב (שני) עם מפגש על טהרת הליגה הלאומית, כאשר הפועל ר”ג מהמקום השני בדרום אירחה את בני שפרעם מהליגה הלאומית צפון.

בזמן שהרמת גנים חולמים על חזרה לליגה הבכירה וממוקמים במקום השני בטבלה, עבור האורחים משפרעם מדובר במשחק רשמי ראשון מאז ה-21.9, אז זה נגמר עם ניצחון 0-1 על אום אל פאחם בגביע.

קבוצתו של אנדריי פראן, חזרה להתאמן רק בשבוע שעבר עם כניסת הפסקת האש לתוקף, עם המון עזרה בדרך גם ממנהל הקבוצה טארק קאדרייה, ממאמן השוערים ג’עפר בדראן ומעוזר המאמן אדם סואעד

, אך שפרעם הסתכלה לאורדונים בלבן של העיניים והגיעה על מנת לנצח.

ליצירת קשר לחצו על הבאנר!!

עשר דקות להפסקה היה זה עבד שהואן שניצל בנייה התקפית נהדרת של יוסף שדפאנה, הראשון עבר בקלילות את השוער וקבע 0-1 במחצית. ר”ג עוד הספיקה להשוות באדיבות דניאל אלישע, אך זה היה רק הקדימון לקראת הדרמה.

עמוק בתוספת הזמן שוב היה זה שדפאנה ששלח כדור עומק, הפעם היה זה מוחמד עורוה המחליף שעם כל הלב בעט לקורה ולרשת את שער הניצחון הדרמטי של קבוצתו.

לפרסום באתר ג’וניורליג – לחצו על הבאנר!!!

1-2 סופר דרמטי בסיום לזכות בני שפרעם שמנצחת במשחקה הראשון מאז סוף ספטמבר והיא מעפילה לשמינית הגמר, מנגד אכזבה גדולה במחנה האורדוני שציפה להמשכיות מהניצחון על נס ציונה שלשום.

הסיבוב הרביעי בגביע המדינה לנוער ימשך מחר עם מספר מסקרנים על טהרת ליגת העל, כשביניהם מ.ס אשדוד תארח את הפועל ת”א, הפועל חדרה את מכבי נתניה, הפועל ב”ש את ראשל”צ ובית”ר טוברוק את מכבי פ”ת.

קרא עוד
Back to top button
Close