אופ״א מעבירה את אליפות אירופה U19 מישראל לצ׳כיה

לטענתם, המצב הביטחוני מנע היערכות תקינה – זוארץ מגיב: ״היינו עומדים ברף הגבוה ביותר״

אופ״א מעבירה את אליפות אירופה U19 מישראל לצ׳כיה

בהתאם להחלטת אופ"א, נקבע כי אליפות אירופה עד גיל 19 שהיתה אמורה להיערך בישראל בקיץ 2027 תועתק לצ'כיה. הנימוק להחלטה הוא המצב הביטחוני בישראל בשנתיים האחרונות, שאינו מאפשר הגעת נציגי הארגון לטובת היערכות מתאימה, בדיקת המתקנים, בתי המלון, לוגיסטיקה ושאר הדברים הנדרשים לאירוח 8 נבחרות בטורניר בסדר גודל כזה.

שלב המוקדמות לאליפות U19 יתקיים באוסטריה כאשר הנבחרת תפגוש את נבחרות גרמניה, אוסטריה ובוסניה הרצגובינה בתאריכים 25/28/31 לחודש מרץ.

בשלב המוקדמות לאליפות אירופה 26/27 לנבחרות U17 נבחרת ישראל תשחק בליכטנשטיין מול נבחרות ספרד, שוויץ וליכטנשטיין בתאריכים 12/15/18 לחודש אוקטובר.

לפרסום באתר ג'וניורליג – לחצו על הבאנר!!!

שינו זוארץ, יו"ר ההתאחדות לכדורגל: "אופ"א היתה סבלנית מאוד עד שקיבלה את ההחלטה ולאורך תקופה ממושכת הצלחנו לעכב את ההכרעה. הנימוקים להחלטת אופ"א הם ענייניים בלבד ואני מעריך את ראשי הארגון על הנכונות להמתין עם העתקת הטורניר עד לרגע האחרון מבחינתם. בדיוק כפי שאירחנו טורנירים בינ"ל בעבר, ברור לכל כי נדרשת הכנה ארוכה כדי לוודא טורניר מוצלח.

מבחינתנו, היינו עומדים כמובן ברף הגבוה ביותר שהעמדנו גם בטורנירים קודמים אותם אירחנו וזכו לשבחים מצד הנבחרות המשתתפות ואופ"א, אבל בנסיבות הנוכחיות הזמן הופך להיות קריטי. נעשה הכל כדי להעפיל על כר הדשא ולהיות חלק מהטורניר בצ'כיה ואין לי ספק שבעתיד נזכה שוב בזכות לארח טורנירים נחשבים ואף משחקי גמר במפעלים האירופים".

קרא עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button