אחי נצרת מדיחה את חוף הכרמל ועולה לשלב הבא בגביע המדינה

גביע המדינה ילדים ג': שלושער של עומרי סלימאן ומהפך מרגש העניקו לנצרת ניצחון גדול על הקבוצה מליגת חוף שפתחה את העונה במאזן מושלם

קבוצת ילדים ג' של אחי נצרת מעפילה לשלב הבא בגביע המדינה (מחמוד חמדי)

במשחק סיבוב ב' של גביע המדינה לשנתון ילדים ג', אירחה אחי נצרת מליגת צפון את חוף הכרמל 2 מליגת חוף, שהגיעה עם פתיחת עונה מושלמת — שלושה ניצחונות ליגה ומאזן מרשים של 23 שערי זכות בשלושה משחקים.

ליצירת קשר לחצו על הבאנר!!

המארחים פתחו נהדר ועלו ליתרון מוקדם 1:0, אך האורחים מחוף הכרמל הצליחו להפוך את התוצאה ל־2:1 עד לסיום המחצית הראשונה.

במחצית השנייה הציגה אחי נצרת רוח לחימה אדירה, שיחקה כיחידה אחת, והשיגה את השוויון 2:2 מבעיטה חופשית נהדרת.

שער השוויון של אחי נצרת

רגע לפני השריקה לסיום קיבלה הקבוצה פנדל מוצדק, ומתוכו כבשה את שער הניצחון 3:2 שהעלה אותה לשלב הבא בגביע המדינה.

את כל שלושת השערים לזכות אחי נצרת כבש עומרי סלימאן (הבן של אמג'ד סלימאן), שסיפק הופעה גדולה והוביל את קבוצתו לניצחון מרשים.

הפנדל שהכריע את ההתמודדות

מאמנה הצעיר של אחי נצרת, מאדי גדיר (בן 22), סיכם:
"אין יותר מספק מלראות את הילדים שלי לא מוותרים ונלחמים עד הסוף. במחצית אמרתי לשחקנים שאנחנו יכולים לנצח כל קבוצה, לא משנה מי היריבה — המוטיבציה היא הגורם המשפיע ביותר בגיל הזה. מקווים להמשיך להילחם ממשחק למשחק ולעשות היסטוריה למועדון. כל הכבוד לכל ילד!"

לפרסום באתר ג'וניורליג – לחצו על הבאנר!!!
קרא עוד

One Comment

  1. מכבי אחי נצרת ילדים ג התחילו את העונה מרשימה עם שחקנים טובים ומאמן חזק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button