אחרי הארכה: נוה יוסף מדיחה את בני סכנין
גביע נערים א': אחרי שוויון 1:1 בתום תשעים דקות, שחקני נוה יוסף שרצו יותר במהלך ההארכה, הכריעו את ההתמודדות וזכו בכרטיס לשמינית גמר גביע המדינה.

במשחק במסגרת הסיבוב השלישי בגביע המדינה אירחה בני סכנין מתחתית ליגת העל את נוה יוסף מצמרת ליגה ארצית צפון להתמודדות על הכרטיס לשמינית הגמר.
ראוי לציין את קבלת הפנים החמה של אנשי סכנין לנוה יוסף ואת האווירה החגיגית ביציעים, לעיניי כ-150 צופים שהגיעו לעודד ולדחוף את שחקני שתי הקבוצות, כאשר בתחילת המשחק שחקני שתי הקבוצות עמדו דקת דומייה לזכר חללי צה"ל ולהחזרת החטופים במהרה.
בני סכנין ניצלו במחצית הראשונה את יתרון הביתיות, כאשר המומנטום עבר מצד לצד, אך עם יתרון קל למאחרים, שהצליחו למצוא את הרשת של נוה יוסף רק לקראת השריקה לסיום המחצית כאשר מתוך הערבובייה עלי גנאמה דחק את הכדור פנימה – 0:1 לבני סכנין במחצית.

במהלך הפסקת המחצית קרן בכר המאמנת של נוה יוסף ערכה שינוי במערך הקבוצה, כאשר הבלם בן מלכה שעשה עבודה טובה במחצית הראשונה יצא והקבוצה עברה ממערך של 3 שלושה בלמים לקו הגנה 4.
עם פתיחת המחצית השנייה חוסר תיאום בין שוער סכנין לשחקן ההגנה והכדור הלך לתוך הרשת – שוויון עם פתיחת המחצית השנייה.
גם במחצית השנייה סכנין החזיקה קצת יותר בכדור, אך דווקא נוה יוסף הגיעה להזדמנות נהדרת לכיבוש כרבע שעה לסיום, אך הכדור הורחק מקו השער. בתום 90 הדקות הקבוצות הלכו להארכה, כאשר גם בחלק הראשון של ההארכה לא נכבשו שערים נוספים.
בחצי השני של ההארכה, אם זה רצון עז יותר של שחקני נוה יוסף, או כושר גופני עדיף, הכריעו את ההתמודדות – נגיחה של גיא אהרוני לאחר הדיפה של שוער סכנין וצמד של רפאל בן ציון שהעלה את מאזנו העונה ל-10 כיבושים, מחציתם בגביע המדינה, קבעו ניצחון 4:1 לנוה יוסף ששוב מוכיחה שהמועדון החיפאי שומר על המסורת של הצלחות במפעל גביע המדינה.

קרן (כנפו) בכר מאמנת נוה יוסף בתגובה לאחר הניצחון: "אני מאוד אוהבת את מפעל גביע המדינה ובמגרש בסחנין זו העפלה שנייה שלי, לפני ארבע שנים העפלתי לחצי גמר עם נערים ב' של צור שלום ואין יותר גאה ממני בשחקנים שלי ובמועדון המדהים הזה"
לכל תוצאות הסיבוב ה-3 בגביע המדינה שנתון נערים א' >> https://bit.ly/2ZRxLMw


