אשדוד קוטפת את הכרטיס לחצי הגמר
גביע ילדים ג': גם בשנתונים הצעירים יותר, קיבלנו היום (שישי) את המנה הראשונה ברבע הגמר של שנתוני התשיעיות. אחרי שקריית גת גררה את המשחק להארכה, מ.ס אשדוד הפגינה אופי בהארכה, בדרך לחצי הגמר.

במסגרת משחקי רבע גמר גביע המדינה שנערכים הסופ"ש במרבית השנתונים, קיבלנו היום בילדים ג' את מפגש הגביע, בו קריית גת אירחה בביתה את מ.ס אשדוד.
האשדודים, שעברו את הפועל רעננה בדרך לרבע הגמר, ירדו במחצית המשחק ביתרון של 0-1, בזכות שערו של עידן סיסאי בכדור חוזר. רגע לפני תום הזמן החוקי במשחק, קריית גת לא ויתרה במאמציה להשוות, והצליחה להשיג את שער השוויון דרך איתי צמח, על מנת לגרור את המשחק להארכה, כשבתום הזמן החוקי לא הושגה הכרעה.

המארחת מקריית גת נלחמה בכבוד רב מול אשדוד גם במהלך ההארכה, אבל דווקא בדקות האחרונות, אשדוד כבשה את שערי הניצחון: נועם עזרן קירב את האשדודים לחצי הגמר בזכות כדור חופשי, ועידן סיסאי עם השני שלו, מבישול של ג'וש סמדג'ה הפעיל, קבעו 1-3 בסיום לאשדוד, שממשיכה הלאה לחצי הגמר, למארחת מקריית גת מגיעות הרבה מחמאות על משחק של נחישות והקרבה.

אלמוג כהן, המאמן האשדודי, בתגובה לג'וניורליג: "זה היה משחק מורכב בתנאים לא קלים, ואני חייב לציין לטובה את היועצת המנטלית שלנו, חן לביא, ששוחחה איתנו השבוע על התמודדות בלחץ, ובהארכה השחקנים עודדו אחד את השני ולא ויתרו על מנת להצליח. ואכן, בסוף ההארכה השנייה נפתח לנו הסכר, משחק עם הקרבה, אני גאה בשחקנים."

כהן המשיך, והחמיא בזה אחר זה לצוותו, שאחראי גם הוא על מעטפת ההצלחה האשדודית העונה, כאשר מדובר בעומר אוליאל העוזר, מאמן השוערים גלעד בקר, עומרי זראי מאמן הכושר, ושורת המנהלים בקבוצה, בין אם מדובר במנהל המקצועי פרדי דוד ובין אם מדובר בחיים דוידוביץ'.
גם יצחק צבי, מאמנה שלקריית גת, החמיא לשתי הקבוצות על המשחק: "ברכות לאשדוד על העלייה לחצי הגמר, קצת מאוכזב מהסיום אבל גאה בקבוצה שלי בכל דרך".


