הפועל ת"א ברבע הגמר, גם כפר שלם עלתה בתום דרמה

גביע נערים ג': לאחר שקבוצת הדרום של הפועל ת"א העפילה, רצתה גם קבוצת הצפון לעלות לרבע הגמר. האם עמדה במשימה מול מכבי חיפה? ומה עשתה כפר שלם? הכל בכתבה שלפניכם.

הפועל ת"א צפון- מצטרפת לקבוצת הדרום ועולה אף היא לרבע הגמר (נזיע סולטאן)

המשחק המסקרן בשמינית גמר גביע המדינה בנערים ג׳ שתי אימפריות כדורגל מהשורה הראשונה, הפועל ת״א צפון מארחת את מכבי חיפה לקרב על הכרטיס לשלב הבא.

המארחת שמובילה ביד רמה את ליגת נערים ג׳ מרכז 1, פוגשת את מכבי חיפה שנמצאת במקום הרביעי בליגת מרכז, אותה מובילה מכבי ת״א שהודחה באורח פלא מהטורניר ע״י הפועל חיפה.

מוקדם יותר היום, הפועל ת"א אחרת כבר הבטיחה את ההעפלה לשלב הבא, הפועל ת"א דרום המתחרה בליגת נערים ג' מרכז, וקבוצת הצפון של האדומים רצתה להשלים הישג כביר עם שתי קבוצות שנתון 2008 של הפועל ת"א ברבע הגמר.

המשחק בוולפסון יצא לדרך בין שתי הקבוצות, שכל מה שהן מחפשות הוא העפלה לרבע הגמר. לאחר מחצית ראשונה שלא הניבה יותר מדי והתוצאה נשמרה מאופסת, נפתחה המחצית השנייה כשכל אחת מהקבוצות שואפות להשיג את השער המיוחל.

לפרטים נוספים לחצו על הבאנר!!!

לאחר דקות טובות של הפועל ת״א האדומים יצאו להתקפה בדקה ה60 למשחק כשיצחק פור ולאחר שקיבל את הכדור באגף שמאל, חתך למרכז ושלח את הכדור אל הרשת וקבע 1-0 לאדומים

בעשרים הדקות האחרונות האדומים שמרו על היתרון והשיגו את הכרטיס לשלב רבע גמר גביע המדינה על חשבון מכבי חיפה.

היסטוריה בכפר שלם (יח"צ)

במקביל למשחק של האדומים, התרחשה הפתעה במשחק הגביע בין הפועל כפר שלם לבין הפועל כפ״ס כשהקבוצה מת״א גברה על האורחת מהצפון לאחר 1-1 בתום 80 הדקות, כאשר יהונתן סבן ודויד גרינברג כבשו בזמן החוקי. המשחק נכנס להארכה, שבעיצומה אושר אוסמו שבר שיוויון והעלה את כפר שלם לרבע גמר גביע המדינה.

יניב עופרי, מאמנה של כפר שלם, בתגובה לאתר ג'וניורליג לאחר ההעפלה: "תחושות כיפיות לנצח ולעבור שלב בגביע, אין שמח ממני יותר. אין מטרות, רוצים לקבל הגרלה טובה ולעבור עוד שלב ולקדם את הילדים האלה קדימה ואנחנו רואים את זה מתבטא בליגה שאנחנו משחקים כדורגל חיובי ושמח״.

ליצירת קשר >> לחצו על הבאנר
קרא עוד
Back to top button