חיזוק כפול להפועל ירושלים
ילדים ב' מרכז: אלון ריינגברץ ועברי חבא מצטרפים לקבוצתו של עידו ברקת

הפועל ירושלים צירפה בחלון ההעברות האחרון את השוער אלון ריינגברץ ושחקן הכנף עברי חבא – אשר יחזקו את קבוצתו של עידו ברקת בליגת ילדים ב' מרכז האיכותית.
אלון ריינגברץ מגיע מסקציה נס ציונה, שם שימש כשוערה הראשון של הקבוצה בליגת מרכז. במקביל, הוא משתתף בפרויקט המצוינות של ההתאחדות לכדורגל בישראל בראשון לציון. ריינגברץ נחשב לשוער אמיץ שאינו חושש מיציאות נחושות או מעימותים פיזיים מול שחקני היריבה. הוא ידוע בעבודה קשה ובהשקעה יומיומית, עם שניים ואף שלושה אימונים ביום, מתוך מטרה ברורה להגשים את חלומו ולהפוך לשוער מקצועי. מדובר בשוער אתלטי עם גישה רצינית למשחק.

לצידו מצטרף עברי חבא, שחקן הכנף של מכבי רחובות, גם הוא חלק מפרויקט המצוינות של ההתאחדות לכדורגל. חבא הוא שחקן רגל שמאל, המשחק בעיקר בכנף שמאל ולעיתים בעמדת ה־10. הוא מתאפיין בראיית משחק טובה, יכולת דריבל, אהבה למשחק הקבוצתי ובעיטות איכותיות, כולל קרנות ובעיטות חופשיות. שחקן כישרוני שמביא איתו יצירתיות והבנה משחקית.
השניים צפויים להוות תוספת לסגל של הפועל ירושלים, בתקווה להשתלבות מוצלחת ולהמשך התפתחות מקצועית במסגרת החדשה.
אתר ג'וניורליג מאחל לאלון ועברי הצלחה באתגר החדש במדי הפועל ירושלים



