מהליגה הארצית לליגת העל: ליאם בן משה בדרך לפסגה

נערים א' על: לאחר עונה מוצלחת במיוחד במדי הכח רמת גן בליגה הארצית, חתם השחקן ליאם בן משה בהפועל רעננה מליגת העל, נערים א' – ועושה קפיצת מדרגה משמעותית בקריירה שלו.

ליאם אביטן, מהכח ר"ג לרעננה שבליגת העל (לירם אביטן)

ליאם (שנתון 2009), שגדל במחלקת הנוער של מכבי פתח תקווה והחל לשחק כדורגל כבר בגיל 4, עבר לפני כארבע שנים למועדון גני תקווה, שם שיחק תחת הדרכתו של מאמן הפועל ירושלים הבוגרת, זיו אריה. לאחר שלוש עונות מרשימות בגני תקווה, הצטרף בעונה החולפת להכח רמת גן והפך לאחד השחקנים הבולטים בקבוצה.

לפרסום באתר ג'וניורליג – לחצו על הבאנר!!!

כמגן שמאלי, תרם ליאם תרומה משמעותית במסע ההישרדות של הקבוצה, וסיים את העונה כמלך השערים של הקבוצה, עם לא פחות מ-8 שערים ו-10 בישולים – נתון מרשים לכל שחקן, קל וחומר לשחקן בעמדה ההגנתית.

כעת, לאחר עונה אחת בלבד במדי הכח, מגיע ליאם לתחנה חדשה ומרגשת בקריירה, כאשר חתם בשורות הפועל רעננה מהליגה הבכירה.

עם החתימה אמר ליאם לאתר ג'וניורליג: “אני שמח ונרגש על ההזדמנות שניתנה לי. זו הוכחה עבורי שכל עבודה קשה משתלמת. אני מתכוון להמשיך להשקיע ולעבוד קשה כדי להשתפר ולהתקדם בכל יום מחדש.”

קרא עוד
Back to top button