מהפך בחמש דקות

נוער לאומית צפון: כשהיא בעיצומם של מאמצים להתרחק מהקו האדום, נווה יוסף פגשה את בית"ר טוברוק המוליכה שרוצה לעלות לליגת העל בתום העונה. מי יצאה עם ידה על העליונה? הכל בכתבה הבאה.

נוער לאומית צפון- נווה יוסף עם ניצחון גדל לאחר דרמה (יח"צ)

המחזור ה-15 בליגה הלאומית לנוער צפון מפגיש לנו קרב קצוות, כאשר הקבוצה שממוקמת שלישית מהסוף ערב המחזור, נווה יוסף, מארחת בביתה את מוליכת הטבלה, בית"ר טוברוק ששואפת לעלות ליגה בתום העונה.

אין זה סוד שנווה יוסף חווה נחת מהשנתונים השונים, אך בנוער זה סיפור אחר לגמרי, והמטרה המוצהרת של קבוצת הנוער היא התרחקות כמה שיותר מהר מהאזור המסוכן.

כבר בפתיחה בית"ר טוברוק עלתה ליתרון ראשון במשחק, כאשר כדור חופשי מושלם לא הותיר שום סיכוי לאיתי מלכה בשער של נווה יוסף. הצפוניים מחיפה לא מרימים ידיים, ועוד במחצית הראשונה השוויון מגיע משער גדול של עבדולי אמבוג בבעיטה נהדרת אל בין חיבורי הקורות, 1-1 בסיום מחצית ראשונה קצבית ושקולה.

בדקה ה-85 המוליכה מנתניה החזירה לעצמה את ההובלה לאחר הגבהת קרן שהסתיימה בבעיטה למשקוף ופנימה, 1-2 לטוברוק.

לפרטים נוספים לחצו על הבאנר!!!

שכבר ראתה את עצמה משיגה ניצחון חשוב ביותר, אך לנווה יוסף, לה מטרות משלה, היו תוכניות אחרות.

מיד לאחר שער היתרון השני של טוברוק החיפאים השוו במהירות, כאשר יזן עטאללה מצא את אורי כהן המחליף שדאג לאזן בשער גדול נוסף, כל שער יפה יותר מקודמו במשחק הזה.

החילופים של בר כהן המשיכו להניב פרי, כאשר חן ירמייב המחליף קיבל כדור נהדר ודהר כל הדרך לשער הניצחון, 2-3 יקר לנווה יוסף בסיום, שמתרחקת מהקו האדום.

בר כהן, מאמנה של נווה יוסף, בתגובה לאתר ג'וניורליג לאחר המשחק: "ראשית גם היום מול טוברוק וגם במשחק האחרון מול הפועל אום אל פאחם ניראנו קבוצה שעובדת כיחידה אחת. מחויבת , אגרסיבית , שחקנים שנכנסים מהספסל ועושים שינוי.. היום היה משחק מצוין של שתי הקבוצות שרצו לנצח את המשחק..עבדנו קשה במהלך כל השבוע ועשינו הכנה ספציפית למשחק מול טוברוק. בדקות האחרונות הוכחנו שיש לנו אופי. גם שספגנו 5 דקות לסיום ידענו לא רק לחזור, גם לעשות מהפך בשלוש דקות.כל הכבוד לשחקנים ולצוות, הדרך עוד ארוכה למטרה. הפנים כבר לשבוע הבא נגד אחי נצרת בחוץ".

לטבלת נוער לאומית צפון >> https://bit.ly/3T2NIa2

ליצירת קשר >> לחצו על הבאנר
קרא עוד
Back to top button