מחזיקת הגביע הודחה: בני סכנין עם 0-3 גדול על מ.ס אשדוד

גביע המדינה נערים א': קשה היה לדמיין שמ.ס אשדוד, מחזיקת הגביע של שנתון 2005 אשתקד, תסיים את דרכה כבר בסיבוב השני, אבל זה בדיוק מה שקרה. בני סכנין, שרק עלתה אשתקד לליגת העל, הגיעה לאשדוד בלי רגשי נחיתות, ועשתה את העבודה על המגרש ביכולת מרשימה עם 0-3 גדול כל הדרך לסיבוב השלישי בגביע

גביע נערים א' – בני סכנין מדיחה את מחזיקת הגביע (יח"צ)

במשחק הגביע שנערך היום על טהרת ליגת העל, מחזיקת הגביע, מ.ס אשדוד, אירחה את העולה החדשה לליגה הבכירה, בני סכנין, כאשר הקבוצות פתחו מצויין כל אחת את העונה בליגה. עם פתיחת המשחק, העולה החדשה עלתה על לוח התוצאות כבר לאחר כ-10 דקות, משער נהדר של נג'ואן חטיב. אשדוד ניסתה לחזור למשחק ללא הצלחה, יתרון לסכנין במחצית. 

ספורט ישיר – רשת מובילה בארץ לציוד כדורגל מקצועי (לחצו על הבאנר למעבר לאתר ספורט ישיר)

במחצית השנייה אשדוד המשיכה בניסיונות שלה, וסכנין היא זו שהשיגה את השער השני, כאשר מיאס אחמד הכפיל את התוצאה. מכאן סכנין השתלטה על המשחק, ונג'ואן קסום קינח עם שער לקראת הסיום שחתם את התוצאה, 0-3 גדול לסכנין על אשדוד, שמודחת כבר בסיבוב הראשון בו היא לוקחת חלק.

חוסאם אבו סאלח – הגיעו מוכנים למשחק מול אשדוד (אמיר גנאים)

תגובת המאמן המנצח, חוסאם אבו סאלח: "קודם כל זה ניצחון מאוד חשוב שעבדנו קשה כדי להשיג אותו.  אנחנו מכירים את סגנון המשחק של אשדוד, מזהים היכן נקודות התורפה שלהם ועבדנו על זה באימונים. עלינו למשחק באמונה שאנחנו יכולים לנצח, וכל אחד עשה את המוטל עליו במשחק, עשינו עבודה נהדרת, ראינו את זה בא לידי ביטוי במשחק ותרגמנו את זה לשערים.

אנחנו מאמינים כי ביכולתנו לתרגם את היכולת לליגה, במשחק הבא אנחנו נגד מכבי פתח תקווה, קבוצה סופר כישרונית, קל זה ממש לא יהיה, אבל נעשה את המקסימום כדי ליצור המשכיות"

לשאר תוצאות הסיבוב השני בגביע המדינה נערים א': https://bit.ly/3ojDsxb

קרא עוד
Back to top button