מכונת השערים מגן יבנה מחפש אחר האתגר הבא

נערים א': זו עונה שלישית ברציפות שאושרי אמסלם מסיים כמלך השערים של קבוצתו ושל הליגה כולה. כעת לקראת עונת 25-26, שחקן ההתקפה הכישרוני רוצה לבצע את קפיצת המדרגה המיוחלת.

אושרי אמסלם מכונת השערים מגן יבנה מחפש אחר האתגר הבא (ניב כהן)

אושרי אמסלם (2009) שחקן ההתקפה של מכבי גן יבנה לא מפסיק לחורר רשתות כשהוא זוכה בתואר מלך השערים של קבוצתו זו שנה שלישית ברציפות, כשקבוצתו סיימה את העונה האחרונה במקום ה-2 בטבלת נערים ב' שפלה, כשהיא מאבדת את האליפות במחזורי הסיום של העונה לבית"ר נורדיה.

בעונה האחרונה אושרי כבש 28 שערי ליגה וסיים כמלך השערים של הליגה, עונה קודם לכן בהיותו בשנתון נערים ג' הוא כבש לא פחות מ-36 שערי ליגה, חלקם כשהוא משחק עם שנתון מעליו בנערים ב', ולפני שנתיים בהיותו בילדים א' 28 שערי ליגה – ללא ספק מדובר במכונת שערים שמגלה יציבות שנה אחר שנה.

אמסלם אשר ידוע כשחקן מהיר וזריז עם ראיית משחק נהדרת שמסייעת לו לבצע תנועה נכונה עם ובלי הכדור עם בעיטה נקייה ומדויקת לשער, שואף לבצע את קפיצת המדרגה ולהביא את יכולותיו הגבוהות לידי ביטוי במועדון מוביל שם בעונת 25-26.

אושרי, איך אתה מסכם את העונה שעברה, הן מבחינה קבוצתית שם איבדתם את המקום הראשון לבית"ר נורדיה והן ברמה האישית
"זו הייתה עונה לא פשוטה, כקבוצה היינו קרובים מאוד להשיג את המטרה אבל בסוף איבדנו את המקום הראשון וזה מאכזב. מהבחינה האישית זו הייתה עונה מצוינת, כבשתי הרבה שערים והרגשתי התקדמות גדולה במשחק שלי, מה שנותן לי המון מוטיבציה להמשך"

מלך השערים 3 שנים ברציפות (ניב כהן)

מה המשחק שהכי זכור לך לטובה בעונה שחלפה?
"המשחק הכי זכור לי הוא מול בית"ר נורדיה שסיימתי את המשחק עם שני שערים ושני בישולים, זה היה רגע שבו הרגשתי שהעבודה הקשה משתלמת. בנוסף, האווירה בקבוצה וביציע הייתה מיוחדת"

בגביע המדינה הודחתם על ידי הפועל פ"ת שבסופו של דבר הניפה את גביע המדינה, כששיחקת מול שחקנים מליגת העל מה הייתה התחושה שלך באופן אישי?
"‏זו היתה חוויה מדהימה לשחק מול שחקנים בליגת העל זו רמה אחרת הקצב, הפיזיות, המחשבה. הרגשתי שאני עומד בקצב וזה נותן לי ביטחון שאני יכול להתמודד גם עם שחקנים טובים בליגות הגבוהות, זה רק חידד את החלום שלי להגיע כמה שיותר רחוק"

לפרסום באתר ג'וניורליג – לחצו על הבאנר!!!

עונה שלישית ברציפות שאתה מלך השערים של הקבוצה, השנה היית גם מלך השערים של הליגה – מה סוד ההצלחה שלך?
"הסוד שלי הוא האהבה שלי לכדורגל – מאז שאני קטן זה החלום שלי, וזה מה שנותן לי כוח להשקיע כל הזמן. חוץ מזה, יש לי משפחה שתמיד תומכת בי ומעודדת אותי, וזה עוזר לי להמשיך קדימה גם כשקשה"

מה השאיפות שלך לעונה הקרובה?
"‏כרגע אני מחפש את המקום הכי טוב עבורי, יש לי את ברכת הדרך של המועדון להתקדם למקום שיכול לקדם אותי מבחינה אישית, שאוכל להמשיך להתקדם ולהתפתח ולהגיע הכי רחוק שאפשר, אלו השאיפות שלי והמטרות שלי".

אתר ג'וניורליג מאחל לאושרי אמסלם הצלחה בהגשמת החלום שלו להתקדם לרמות הגבוהות יותר

לפרטים נוספים לחצו על הבאנר!!
קרא עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button