סוגר מעגל בנוער של עמישב פ"ת
נוער ארצית דרום: לאחר קדנציה של 3 שנים במחלקת הנוער של הפועל רמה"ש, שגיא פשכצקי יאמן בעונה הבאה את קבוצת הנוער של עמישב פ"ת, שם החל את קריירת האימון שלו.

מכבי עמישב פ"ת מינתה את שגיא פשכצקי למאמן קבוצת הנוער של המועדון בעונת 24-25.
פשכצקי שהחל את קריירת האימון שלו לפני כ-15 שנים כמאמן קבוצת הנוער של מכבי עמישב פ"ת, לאחר קדנציה מוצלחת בליגת העל לנוער בהפועל רמה"ש, סוגר מעגל וחוזר לאמן את קבוצת הנוער של המועדון המשחקת בליגה הארצית לנוער.

פשכצקי עזב אחרי כשלוש עונות במחלקת הנוער של הפועל רמת השרון, כאשר בשנתיים האחרונות כיהן כעוזר מאמן קבוצת הנוער של המועדון בליגת העל, כשעונה קודם לכן כעוזרו של יוסי טוויל, העפילו יחדיו לליגת העל לנוער לאחר שזכו באליפות הליגה הלאומית. במקביל שגיא אימן בעונת 22-23 את קבוצת נערים ב', שנתון 2007 של רמה"ש.
האתגר של פשכצקי, לאחר עונת הבכורה של הקבוצה בליגה הארצית בעונת 23-24, יהיה לקרוא תיגר על הצמרת הגבוהה במטרה להצעיד את הנוער של המחלקה, שנמצאת במגמת התקדמות ושיפור מתמדת, לליגה הלאומית לנוער.

שגיא פשכצקי בתגובה לאתר ג'וניורליג לאחר החתימה בעמישב: "אחרי כמעט 3 שנים במחלקת הנוער של רמת השרון. אני עוזב ועובר לאתגר הבא – עוזר מאמן בוגרים של אורן קריספין ומאמן קבוצת הנוער של מכבי עמישב פתח תקווה.
אני מאוד שמח על הבחירה בי והאמון שנותנים בי ראשי המועדון. מכבי עמישב הוא מועדון ביתי וחם עם כל התנאים הטובים ביותר לשחקנים.

המטרה שלנו היא בראש ובראשונה לגדל שחקנים לקבוצה הבוגרת ולעלות את קבוצת הנוער לליגה הלאומית.
אני בטוח שעם הכלים שיש כאן והמעטפת המלאה שהמועדון מעניק מסביב נוכל ביחד להגשים את המטרות. בשם השם נעשה ונצליח".
אדם רע ושקרן, נוכל, סופר מסוכן
מעולם לא נתקלתי באדם מגעיל כל כך
אתה לא היחיד שחושב ככה…..
תודה לאל הוצאתי את הבן שלי מרמת השרון בזמן
מחלקת נוער שכונה כמו הבוגרים שלכם
כל שנה יש מכות במשחקי ילדים
הורים בושה