קצב מהנה וחלוקת נקודות בקרית שלום
ילדים ג' מרכז: מכבי ת"א כבר נקלעה למהפך בקרב הצמרת, אך צמד של טומי בוזגלו שמר על הסטטוס קוו בתום משחק מהנה.

המשחק המרכזי בליגת ילדים ג' מרכז זימן לנו בקרית שלום התמודדות מסקרנת, כאשר מכבי ת"א דרום אירחה את מוליכת הטבלה מכבי חיפה.
שתי הקבוצות כבר נפגשו מוקדם יותר העונה במסגרת המחזור השביעי, אז הסתיים המפגש בחיפה בתיקו 1:1. השתיים נפגשו גם בתום העונה הקודמת במעמד גמר גביע המדינה בשנתון טרום א’, אז הירוקים מהכרמל הניפו את הגביע.

המארחים, המדורגים במקום השלישי בטבלה, הגיעו לאחר הפסד 3:2 להפועל ב"ש במחזור הקודם, בעוד שהירוקים התייצבו למשחק אחרי ניצחון 1:2 על מכבי פ"ת.
השער הראשון בהתמודדות נכבש על ידי טומי בוזגלו. בנו של שחקן העבר אלמוג היה במקום הנכון ובזמן הנכון כדי להעלות את מכבי ת"א ליתרון 0:1.
החיפאים, בעלי ההתקפה השנייה בטיבה בליגה, חזרו לעניינים כאשר נועם סוטילמן איזן את התוצאה, ובהמשך היה זה הקפטן אוריה אהרונסון שהשלים מהפך והעלה את קבוצתו ליתרון ראשון במשחק.
את המילה האחרונה אמר מי שפתח את מסכת השערים – טומי בוזגלו, שהשלים צמד אישי וקבע את תוצאת הסיום. 2:2 מהנה בין מכבי ת"א למכבי חיפה, וכבר עכשיו ברור שיש למה לצפות מהילדים המוכשרים הללו.
טבלת ילדים ג' מרכז >> https://www.juniorleague.co.il/ילדים-ג-מרכז-25-26/


