פרסום ראשון: שינויים על הקווים בקבוצת הנוער של נס ציונה

נוער על: בקבוצת התחתית של סקציה נס ציונה החליטו למנות את אורן קדוש כמאמן הקבוצה, במקומם של בן קפלן ועמי טיאר. טיאר הוסט לעמדת עוזר מאמן קבוצת הבוגרים של המועדון.

נוער על: בן קפלן ועמי טיאר, כבר לא בנוער של נס ציונה (אתר ג'וניורליג)

לאחר שקבוצת הנוער של נס ציונה שקעה עמוק בתחתית ליגת העל ועלולה בתום העונה, אחרי עונה אחת בלבד, לחזור לליגה הלאומית. כשהקבוצה 14 מחזורים מסיום העונה, נמצאת מרחק 7 נקודות מחוף מבטחים, החליטו בנס ציונה על שינוי על הקווים.

ליצירת קשר לחצו על הבאנר!!

על פי מקורות שהגיעו לאתר ג'וניורליג, בן קפלן מי שהיה אשתקד עוזרו של ערן סאסי בקבוצת הנוער של הפועל ראשון לציון, ועמי טיאר, אף הוא ממחלקת הנוער של ראשון לציון, אשר הובילו עד כה את קבוצת הנוער של נס ציונה הוחלפו על ידי אורן קדוש.

ספורט ישיר – רשת מובילה בארץ לציוד כדורגל מקצועי (לחצו על הבאנר למעבר לאתר ספורט ישיר)

קדוש שאימן בשתי קדנציות במחלקת הנוער של הפועל ר"ג, ובמחלקות הנוער של הפועל ת"א, הכח ר"ג ובני יהודה, כבר העביר אתמול את אימון הקבוצה, לקראת המשחק הגורלי של הקבוצה מול הפועל ב"ש, בקרב תחתית על 6 נקודות.

לטבלת ליגת העל לנוער: https://bit.ly/3z2Qa5M

ליצירת קשר לחצו על הבאנר!!
קרא עוד
Back to top button