שמעון וקנין מונה למאמן קבוצת הנוער של בני יהודה
נוער על: המאמן בן ה־49, ששימש בעבר כעוזרו של אלי לוי במ.ס. אשדוד וצבר ניסיון בקבוצות הבוגרים, יוביל את הנוער של הכתומים. וקנין: ״המטרה שלי היא לייצב ולקדם את הקבוצה מבחינה מקצועית״

שמעון וקנין מונה למאמן קבוצת הנוער של בני יהודה תל אביב. המינוי מגיע לאחר שאיתמר ניצן סיים את דרכו. וקנין, בן ה־49, מגיע לתפקיד עם ניסיון בכדורגל הבוגרים, וכעת יעמוד בפני המשימה לקדם את הקבוצה ולפתח את שחקניה לקראת השתלבות אפשרית בקבוצה הבוגרת.
וקנין שימש בעבר כעוזרו של אלי לוי במ.ס. אשדוד, ובשנים האחרונות אימן בהפועל לוד, שיכון המזרח, הפועל אזור, ירמיהו חולון, הפועל אשקלון והפועל בני לוד. בתחילת העונה סייע גם לצוות המקצועי של שמשון תל אביב.
עם מינויו התייחס וקנין לאתגרים בתפקיד ולחשיבות פיתוח השחקנים: ״אני שמח ונרגש להצטרף למועדון גדול ומפואר בכדורגל הישראלי כמו בני יהודה. המטרה שלי היא לייצב ולקדם את הקבוצה מבחינה מקצועית, אבל לא פחות חשוב מכך, לפתח שחקנים צעירים, להקנות להם ערכים ולהכין כמה שיותר מהם להשתלב בעתיד בקבוצה הבוגרת. אני מודה למועדון על האמון ומחכה כבר להתחיל לעבוד״.










